tisdag 21 december 2010

Godis till jul...




Dessa små AfterEight automater fick mina kära arbetskollegor i julklapp iår,vi brukar ge varandra nåt litet,så dom får numera alltid nåt handgjort stackarna av mej....hi hi!!
Dom var verkligen galet roliga att göra.
Hoppas ni har lika kallt som vi har här uppe -26 idag och kallare skulle det visst bli....hm....som om det vore nödvändigt!!??

Kram från mej!

10 kommentarer:

Louise sa...

Men det låter ju helt OTROLIGT!! -25???? :o Usch och fy, ve & fasa :( Urk på burk!! Idag har vi rekordkalla -15 här nere och det är verkligen ovanligt. Och verkligen kallt! HUGA för - 25 säger jag. Hoppas det inte blir kallare, det vore hemskt! :( Jag tänker på dig och dina kära :)

Otroligt häftiga after eight automater! Ursnygga och dessutom i din oslagbara version av turkost och lila. Fy f*n vad du är bra på den färgkombin! ;) Dina arbetskamrater uppskattar garanterat dina handgjord alster!
Så himla snajdiga. Måste dessutom prova på det här. Har sett det på så många ställen nu och alla skriver att det är jätteroligt! ;)
KRAM och GOD JUL! Nu har mitt jullov börjat ;)

Pysselbus sa...

WOW, WOW!! Vad du hinner med!!!! Och sååå superflott gjort!! Mmmmmm, tänk dessutom den som fick vara arbetskamrat med dig....

Här har vi "bara" -14 hitintills, vi får väl se vad det landar... Bara inse att det blir till att vara upp och elda kaminen glödhet ikväll... :-D Bra, då kanske det blir lite pyssel samtidigt...

Ha en riktigt härligt, mysigt, busigt, gosigt god jul!! Kramis

maria sa...

Åhh vilka läckra!!! Verkligen snittsiga, härliga färger oxå. Vilken hitt det skulle bli hos mina kollegor. Dina måste bli superglada.

Måste passa på att kommentera ditt förra inlägg oxå med asken och ängeln. Helt enkelt en gudagåva. Så vacker!!! Har sagt det förut...som magi!!

Hoppas kylan sjunker lite så ni får tina upp lite. Vi har haft -16 idag och det räcker ju så det blir över. Burr, burr!!!

Sköt om dig, kram maria

Mim... sa...

Vilka otroligt snygga automater, superidé.
ha det bra och GOD JUL!

Pysselfröken sa...

Jättefina! Lyckliga vänner som får dem. Här var det -30 grader när jag vaknade idag, brr. Det blir till att hålla sig inomhus och pyssla.
God jul!
Kram

Petra/Paradise sa...

Tjohoooo!!
Vilka bedårande After Eight-automater!
Jag har själv köpt en after eight för ett tag sen för att testa på denna typen av automat. Men tiden har inte funnits..men det blir säkert av i framtiden någongång ;)
Den verkar himla rolig att göra iallafall.
Du har lyckats alldeles ypperligt! Inte för mycket krusiduller! Utan perfekt! :D

Ta hand om dig i vinterkylan!
Och klä dig ordentligt!!! ;)

Kramisar Petra

Pysselfröken sa...

Tack för den snälla kommentaren! Ja, det hade varit lättare med Magnoliadien om det hade varit två vingar som suttit ihop. Jag brukar stansa en gång mot den strukturerade sidan av cardstocken och sedan vända på cardstocken och stansa den andra vingen mot den platta sidan. Då ser det ok ut.
Kram

mhlcards sa...

God Jul!
Har varit lite frånvarande från bloggbesöken på det senaste. Så även på din blogg har det dykt upp så mycket super snygga alster. Ja, automaterna är ju bara så roliga att göra, ge bort och få. Så lyckliga är dina arbetskamrater.
Bröllopskortet var bara så fiiiiin -lift varning på den :)

Kram Mari

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilka urläckra!! hur har du gjort de?? går det att beskriva "lätt"? Riktigt bra idé! Kram

DeadUntilDark sa...

Åh vilka fina askar. Jag misstänker att dina arbetskamrater blev toknöjda.
Det är en fröjd varje gång man tittar in här, allt du gör är så otroligt fint!

Och så har jag en liten undran. Dessa bokstäver du skriver med - är det stämplar? Jag tycker att dom är så snygga.

GOD JUL! Kram Linda