tisdag 4 januari 2011

Askar!

Nu törs man ju lägga ut på det som folk beställt av mej till jul,det är ju som bäst att vänta så man är säker!
Dom här små askarna beställde min mesta kund(jaaaa glad jag har henne) Jenny åt sina jobbarkompisar,dom skulle fyllas med godis el nåt annat spännande!! =)

Hela asken är sprayad med glimmermist och glittrar även om det VERKLIGEN inte syns på bilden!
Ni kommer nog få stå ut med några fler julmotiv och gebortpresenter innan jag är klar. Har sett på ett par bloggar nu att man redan nu börjar göra nya julkort....typ ett el två per månad fram tills december så man slipper jobba som en tok sen,hm.....det verkar klokt,man kanske skulle testa det,skulle ju vara galet skönt i december sen att ha en del gjorda.

Nu ska jag åka på "by-butiken" och hämta ut ett paket med lite nytt pysselmaterial....ja,det är faktiskt bara en stans och nya spellbinders i Tag-form.....men alltid lika kul att få lite nytt!!

Kram från mej!

6 kommentarer:

Pysselbus sa...

*hihi* Nu hittade jag hit 47 sek efter att du publiserat... Inte illa!! Och inte heller illa vad du pysslat med här!! WOW!! Vännen, vad läckert! Är sjukt sugen på den textstämpeln och så har ju du lyckats så där snyggt att få till det bra utan ett motiv... Kan inte jag! Jag försökte igår - tro mig - det blev bara tok!! Så det blev ett motiv ändå... ;-) Sååå himla fint gumman, och nog står vi ut med inspirerande julalster från dig ett tag till... Älskar ju julen - året runt!

Ha det gott och hoppas du får tid att mysa med ditt paket idag...

Bamsestora gott nytt år-kramar

Linda

Louise sa...

Ursnygg! Bara ÄLSKAR textstämpeln! Inkido?? It´s a must have ;) Kanske finns på ngn rea där ute nu så jag kan fynda den? Stansen med blomman känner jag igen :) Lika fin nu :)
Vad härligt det låter med nya saker! Hoppas att det kommer lite nytt till mig också snart!
Kram :)

Christina sa...

Wowww Maritha you have done it again, a masterpiece dear! Looking really fantastic!
Hugs Kristel

maria sa...

Underbar ask Maritha!!! Jag lovar att jag står ut med allt du visar =)
Kul att du hänger på julkortsskapandet(hua vilket långt ord)Vi får väl puffa på varandra om vi halkar efter.

Hoppas du fått en trevlig stund med ditt paket.

kramen

nicolet sa...

This card looks gorgeous Maritha!
Hugs Nicolet

Pysselbus sa...

Hej vännen! Måste kika in och höra hur du har det! Har parasiten släppt sitt grepp? Det är väl dags nu...? Tror jag glömt att tacka för att du är med i mitt födelsedagscandy... *teflonhjärna - lol*

Tack för alla goa kommentarer!

Ha det så bra och stor kram
Linda