torsdag 20 januari 2011

Award!!

Har fått en award av den duktiga pysslaren PiecesByPieces/Linda....där man kunde få 5 dollar att inhandla digisar för,men jag som inte ens har en skrivare....ja.jag vet,det suger.....nöjer mej med att ta emot awarden och lever med stoltheten att jag fått den!! I awarden så ingick det att beskriva sej själv med 3 saker folk inte vet om oss.....jag skrattde när jag läste Lindas beskrining och kan kopiera den rakt av,dom som känner mej kommer oxå att skratta,så här nedan kan ni läsa vad hon skrev:

Så...mina tre saker om mig själv:
  1. Jag är totalt beroende av Coca-Cola. Redan klockan halv åtta pyser det till på mitt kontor på jobbet och sedan bara fortsätter det fram till kvällen. Fick tillsägelse av min tandläkare för några år sedan att jag var tvungen att sluta, pga frätskada på framtänderna. När jag kom tillbaka året efter fick jag beröm. Om jag hade slutat? Nej, jag hade bara börjat dricka med sugrör:)
  2. Jag kan bli lätt "besatt" av vissa saker. Som tex det här med scrappandet nu - jag kan ligga vaken om nätterna och fundera över papperskombinationer osv i det oändliga. Kan bli lite jobbigt efter tag...:)
  3. Under flera år kunde jag inte sluta gå. Jag powerwalkade backe upp och backe ner nästan varje dag. Till slut kom det fram folk i mataffären och sa: Jag känner igen dig - det är du som alltid går i backarna va?
    Då flyttade jag:)
.............men va??? Det enda jag inte gjort är ju att flyttat när folk kommenterat att jag är ute och går jämt,jag stukade ju foten istället!!!! SÅÅÅ kul tyckte jag det va iallafall!! =)
Så tack kära Linda för awarden!!

Tänkte även visa en liten plånbok jag gjort (heeeelt inspirerad av Petra/paradise såååklart) till min svärmor när hon fyllde 60 år.
Har embossat pappret med bubblor,hade inte nån som liknade skinn så det fick bli den,men det blev rätt bra ändå.

Alla papaper är sydda med symaskin för att det ska se lite "riktigare" ut.

2 små fickor för nån liten hälsning


En rolig present för lite lotter el presentkort.
Hoppas ni orkade igenom heeeela långa inlägget! =)
Jag är ju fortf hemma och kurerar mej så jag hade ju minsann tid att göra ett låååångt inlägg*suck* trodde jag skulle vara arbetsför för längesen,men så fel hade jag....ja ja....
Hoppas ni har lika soligt och fint som vi har här uppe idag!
Kram från mej!


7 kommentarer:

Unknown sa...

Villken rolig plånbok,¨
Va den svår att göra.?
Jätte snygg.
Kram Elin

Petra/Paradise sa...

Roligt läsning om dig själv, även om du hade kopierat Lindas text ;)

Plånbokskortet är ju helt fenomenalt!!
Det är en perfekt present till en något äldre släkting tycker jag :)
Och så fint det blev med texten under "locket" :D
Läckert läckert!!
Alltid roligt att kunna inspirera! *skutt*

KRAMAR Petra

Linda/Pieces by Pieces sa...

Men du...dina tre saker lät ju väldigt bekanta...eller hur var det nu - är det mina?!?;) Superfin plånbok - ser "skinnig" ut på riktigt - svärmor måste blivit jätteglad! Kram och krya på dig

Denise sa...

Maritha that wallet is stunning - I love it. Thanks for the lovely comment you left on my blog.
Hugs
Denise

Annette sa...

Grattis till awarden! Den är du värd!
Det är alltid kul att "kliva in" bakom kulisserna hos bloggvänner.
Vilken superläcker plånbok! Så läcker att jag bara måste...Ooops, den snodde jag visst...;o)
Krya på din vännen!
Kram kram

Linda/Pieces by Pieces sa...

Haha, du är för rolig..skrattade gott åt din kommentar. HUR kunde du veta att jag satt och tänkte pysselprojekt...jag förstår inte?:)

Och pill på benen i soffan..det har inte Andreas kommit på än - han tittar mest konstigt på mig och jag fattar ju att han inser att jag är låååångt bort i tanken.

Hoppas du mår bättre och jag riktigt längtar efter att se ditt nästa projekt!

Kram Linda

maria sa...

Grattis till din award!! Den är du verkligen värd. Kul läsning oxå =)

Jag bara älskar ditt plånbokskort. Färgerna var ju så läckra. Rött kan ge sån bra kontrast. Lär kanske konstigt =) men snyggt är det i alla fall.

Hoppas du kryat på dig.

kramen