söndag 5 december 2010

Jul jul....strålande jul...

Idag har vi varit på trav fast hästens ägare(min äldsta dotter) har drabbats av parasiten tillslut hon med....men det gick på någe vis det med,vi fick assistera med det vi kunde och hålla tu(ö)mmarna. Tyvärr så ville räcersuggan(Nattas smeknamn på sin häst) inte springa just nåt idag och så blev det med det!!

Här kommer det lite fler julkort...  Samma papperstillverkare som oftsast nu på slutet(nepp Linda nu nämner jag dom inte ens...hi hi),men dom är verkligen fina dessa julpapper. =)

Synd är det just nu att det inte finns fler timmar på dygnet,det hade behövts nu före jul...men man får väl hinna det man hinner och hoppas på det bästa!! =)

Ha en härlig andra advent kära vänner och jag tackar för alla rara omtankar och galet söta kommentarer ang parasiter och riktigt elaka sånna dessutom(ja alltså parasiterna inte kommentarerna...fniss)!! Kram till er alla för det!! <3

13 kommentarer:

Christina sa...

These are beautiful cards again Maritha! Love them! Have a nice evening dear!
Hugs Kristel

Louise sa...

Så läckra!
Ursnygg lo :) Det är så man spricker nästan ;) Jag blir så lycklig av att komma in här och inspireras av dina vackra alster! :D Det är bara att korka upp colan och njuta ;)

Vad tråkigt att också Natta drabbats..Verkar inte hjälpa om man kokar vattnet hörru...:(
Hoppas du mår bättre nu i alla fall
Kram!

Petra/Paradise sa...

Tråkigt att hon drabbats av parasiterna också
:(

Håller med dig om att timmarna per dygn nu innan jul skulle behöva vara lite längre..fast...det tycker jag i och för sig året om ;)

korten är i vilket fall jättefina!!
DU håller igång julkortstillverkningen ser jag :D

MÅ gott!!

KRAM Petra

Pysselbus sa...

Hmmm, kanske även hästen fått parasiter?? Nä, usch, man ska inte ens skoja om det! När tänker ni bli friska där uppe då?!?

Helt underbara kort lyckas du få till i alla fall, sjuk eller inte... Gillar faktiskt en del av de äldre Magnolia julisarna skarpt!

Ha det gott och krya på dig!
Kram
Linda

Petra sa...

Hej vännen
Som vanligt fantastiska kort och du ibland tror jag att du har fler timmar än vi andra för du är fenomenal på att hinna med alla kort.
De underbara fågelpapperna har jag också men jag inte vågat klippa i mina än, de är ju så fina. Tildan är min favorit så fint målad.
Sköt om dig.
Kram Petra

Unknown sa...

Hej..

Usch för elaka parasiter. Det verkar långdraget,hoppas ni blir befriade till jul. Fin fina julkort har du gjort och du, papperna är väldigt tjusiga.

Kram Ingela

Therese sa...

Lövely kort!
Hoppas att du mår bättre nu och att även resten av familjen gör det.
Kram

Chris_P sa...

Superfina kort!! Som vanligt! Håller med Petra - du verkar ha fler timmar än oss andra ;o)

Ha det bra!

Anonym sa...

Så underbart fina kort!! Gillar stilen ;)

/Lisa

Pernilla/Trollwing sa...

Underbara kort med supergulliga stämplar och ursnygga papper!! ÄÅr riktigt avis på den där spellbinderdiesen, så himla fint att stämpla i som du gjort!!
Sedan apropå det här med att vilja bli kändis till varje pris vi skojade om;) Hela helgen har vår familj legat i maginfluensa - 60 MIL ifrån dig!! Jag kan inte säga att det bidragit det allra minsta till min stjärnstatus precis! Nu är vi pigga och jag är gräsligt avundsjuk på din julkortsproduktion!! Bara spotta i nävarna och sätta fart då:)

Annette sa...

Fler magiska julkort! Håller verkligen med, papperna är underbara! Men det är ju kombinationen av ditt jobb som gör att papperna framhävs ;o)
Nä,nu får det snart räcka med parasitangrepp, era stackare. Även om det inte hjälper så är vi många som tänker på er.
Kram vännen!

Alva sa...

Jag gillar verkligen dina kort!! Dem är jättefina =)
/Alva

Susy sa...

Vilka otroligt fina kort!
Kram Susy