torsdag 13 januari 2011

Resväska!

Måste börja med att tacka för så himla många fina kommentarer på förra inlägget,man blir ju GLAD på riktigt! Kram till er alla goa sötnozar! ;o)
Den här lilla resväskan fick jag beställning på före jul av en släkting som skulle ge sin son pengar till en resa. Så det fick inte vara så mycket blommor och "krafs" på. Beskrivningen på väskan lyckades jag hitta i en gammal Magnolia ink.

Embossade pappret så det känndes lite som tyg.


Nu ska jag snyta mej för jag håller nog på att bli lite förkyld(ett barn på jobbet som nös på mej förra veckan,det brukar vara det enda som vi inte klarar oss ifrån,annars står man emot mycke baciller nu efter 20 år på förskolan) =) 
ha det så bra godingar!!
Kram från mej!

5 kommentarer:

Pysselbus sa...

Åhh, neeeej!! Inte ska väl du bli sjuk nu? Har vi inte varit tillräckligt sjuka??? *suck*

Och *suck igen* - för vilken helt fantastisk väska du gjort!! *wow* Hur läcker som helst... Trots att den var helt utan tjafs... *lol*

Stor, stor kram till dig min vän!!

maria sa...

Åhhh vilken läcker!!!! Embossingen ger en häftig effekt. So nice!!!
Hoppas du slipper bli förkyld. Känns ibland som det är en evighetsmaskin. Det går runt, runt... Jag håller tummarna att vi ska hålla oss friska ett tag till här hemma.

kram kram

Louise sa...

UNDERBAR resväska Maritha!! Älskar den! Och där är det, ännu ett inlägg här hos dig som påminner mig att jag tänkt göra den här väskan. :o Nåja, det böir väl någongång ;) Ha,ha,ha!
Gillar verkligen embossingen!
Och den passar bra utan tjafs ;)
Kram och hoppas verkligen du slipper undan förkylning!

Linda/Pieces of Pieces sa...

God morgon! Vilken urläcker resväska, har du kvar länken till modellen (kan nog komma att prövas i framtiden:).
Stämplarna du kommenterade har jag gjort själv, satt hela julen och pillade med typsnitt och skickade in underlag till en stämpelleverantör i förra veckan. Passade på att ta med vårt kennelnamn och en amstaffbild också på arket - tänkte tvinga på våra valpköpare ett Backbones-ljus...:)

Ha en fin helg och krya på dig!

Kram Linda

Petra/Paradise sa...

Härlig resväska Maritha!
Perfekt till en kille som ska ut å resa :D
Visst är det perfekt med alla dessa tutorials som finns där ute i cyberspace! (eller ja, som i ditt fall i en tidning) ;)

Hoppas du klarar dig från värsta förkylningen.
SJälv har jag precis gått å blivit frisk igen efter en långdragen, tråkig förkylning.

Trevlig helg!

KRAM Petra