onsdag 23 mars 2011

Mera dop!

Hej på er alla raringar som passerar min blogg och lämnar så mycket fina kommentarer...*glad* Det är ju så kul och upplyftande ska ni veta!! Kram till alla som passerar här med el utan kommentar!!! =)

I helgen var det ju som sagt dop och jag hade ju fått lite beställningar på kort,så det stackars barnet fick inte mindre än 3 kort som faster gjort...hi hi.....

Min mamma älskar änglar så vad kunde väl passat bättre än ett av Panduros mest magiskt fina papper nånsin gjorda...ja om ni frågar mej!! =) Så det här kortet fick han fr Farmor!



Min syster beställde oxå ett kort så här fick den lilla Magnolian med nappen komma fram. Pappret med ugglorna(vet inte tillverkare?) är oxå en favorit,jag har snöat in på vimplar OCH ugglor.....suck jag fattar inte varför??!! Det blommiga pappret bakom är fr ett Panduroblock. Blommorna en MS stans och bladen QK. 



Ha en skön dag mina sköningar!
Kramen!

15 kommentarer:

Christina sa...

Wowww Maritha these are absolutely stunning dear! Looking really awesome! Also loveeee the first one!
Hugs Kristel

Pysselbus sa...

Men kära, lilla vän!! Jag är helt facinerad av dina kort... Så olika men så fantastiskt snygga!! För att inte tala om boxen här nedan... *wowzer* Du är en super-pysslare!!!

Ha en fin dag!
Kramis
Linda

Linda/Pieces sa...

En liten ängel med napp i munnen - jag döööör, så söt!!! Helt bedårande är korten, olika stil men lika superfina! Lyckost den lille killen, så får så mycket fint att minnas sin dopdag!

Ha en fin onsdag, sötkickan!

Kram

maria sa...

Vilken lycklig liten rackare skulle jag säga som får så många fina kort =))
Vilken härlig variation du har fått till på korten. Gillar oxå hur du använt pappret med ängeln. Så snyggt!!
Ha det gott, kram

Therese sa...

Superfina alster båda två!
Kram ♥

smuulan sa...

Åh, så fina båda två!!! Min favorit blev kortet med lillkillen på, underbart!
Kramis

Jessika sa...

Inte dåligt att få ihop tre så fina och olika kort! Bra jobbat!!!

Kram

Pernilla/Trollwing sa...

Heeeej pluttiruttan:) My GOD in heaven vad fina grejer du gjort!!!! Dop-presentasken får ALLT att blekna, får man verkligen vara så bra som du är på altrat? Galet fin, och även om du tyckte pappret var skumt på den ljuvliga digi-stämpeln så är färgläggningen bedårande!! Korten är underbara, ängelkortet är bara sååå vackert.. Lyllo den lilla killen:)

*Fnissar*, box till BOBBYCAREN ha ha;) Tokfia! fast det där med att köpa babyskor som tonåring och ha i hyllan känner jag igen, jag är nämligen oxå larvigt svag för pyttesmå babygrejer, fortfarande!!:)

Stooor kram på dig!!

nicolet sa...

This card is really stunning!
hugs Nicolet

Jill sa...

Superfint Maritha!
2 helt ulike, men like fine kort. Vakre papirer, og Magnolia-gutten er jo bare så søt :)Hvor kommer den fine rammen rundt Edwin fra? Spellbinder? Veldig bra jobbet vennen! Jeg er så heldig som får snoke på dine greier ;) Blir superinspirert!
Ang. damen i badekaret, så tror jeg at jeg ender opp med en gammel kjerring i badet fra Art Design, råkult stempel :) og perfekt til evig unge 29.åringer...
Klemmer fra Jill

Petra/Paradise sa...

VIlka ursöta dopkort du gjort männská! :D

Härliga detaljer och färgerna är magiska!

Förlåt för att jag varit en dålig besökare och kommentator det senaste.
Jag har fullt upp hemma och prioriterar allt annat än datorn just nu..men lovar att bättra mig.

Ta hand om dej sötnos!
KRAM Petra

Unknown sa...

Hej min allra käraste vän!

OMG vad du har fått till det nu igen. Så ursnygga dopkort båda två fast de är så olika i stilen. Men en stor konstnär som du klarar förstås av en massa olika stilar så här bra. Jag äger inga vimpeldies men är så sugen på att införskaffa det eller det borde man väl själv kunna skära till!!??

Kramelikramar från skånetösen

Mim... sa...

Vad bra jobbat att få till korten så olika.
HA rn bra kväll.....

mhlcards sa...

Som vanligt fullt med underbara alster sedan jag var in och kommenterade senast. Tack för all inspiration vännen!
Ett stort tack för awarden också! Otroligt hedrande!

Kram Mari

Jill sa...

Hei igjen min venn :)
Takk for alle søte tilbakemeldinger fra deg på bloggen min, veldig koselig altså ;)
Tutorialen ligger linket midt i inlegget, et gammelt et fra Sukkersøtt sine sider som jeg "snublet" over. Kjempemorsomt kort å lage og perfekt om man vil gi et gavekort eller penger. Gleder medg å se hva du lager :)
Ha en super helg!
Akkurat våknet etter siste nattevakten, er klar for en løpetur med sønnen før vesla skal hentes på dagis. Så venter kvelden med kortmakeri og kanskje et glass vin.. (eller tre, hihi)
Klemmer
Jill