onsdag 1 juni 2011

Morsdagskort...

Morsdagskort ggr 2....

Det här kortet fick min sambos mamma och jag har ju bara fallit som en kägla för dessa härliga digisar fr Kenny K. Supermom heter den och man kan ju riktigt se hur stark hon är....=)

Insidan med skrivyta och hörnen gjorda med Nellies dies

Dom små bokstäverna har jag fått av en riktig rar norsk(hi hi....rar på norska betyder KONSTIG,men tur som är så vet hon att jag menar rar på Svenska) bloggvän;Jill och även dom 2 små blommorna fanns i paketet hon skickade. Digisen är målad med distresser och kanterna är stämplade med lite olika stämplar.....kul effekt kan jag tycka!!! =)
Ha en superskön onsdagskväll(ha ha hade skrivit fredagskväll först,vart nog helt förvirrad av att vara ledig imorrn....Tack Jill.....*fnissar nog resten av kvällen åt det*) alla rara vänner som lämnar sååååå många fina kommentarer att man blir ju rent GLAD PÅ RIKTIGT!!! Kan det bli bättre....NOPE!
Kramen! 

12 kommentarer:

Jill sa...

Hei du rare svenske super-scrapper :)
Undebare morsdags kort som du har gjort! Jisses så flink du er å fargelegge, og dekoreringen er helt smashing!
Men fredagskvell du gumman, det var vel lite tidlig!...hihi, det er jo onsdag ;)
Du er jo bare god da :)
Masse klemmer til deg med fredagsfølelse fra Jill

Louise sa...

Åh, vad coola kort!
Rådiggar den här stämpeln, den är liksom cool samtidigt som det är ngt sött över den :) Skum kombi men det ser så häftigt ut! :)
Underbara papper och insidan är lika snygg som framsidan :) Älskar färgläggningen av hennes hår, läckert! Lite Marilyn Monroe ;)

Kram

Mim... sa...

Supermom är underbar och jätteläckra kort har du gjort med henne.
Ha en skön helg...

Unknown sa...

Hej vännen!

Nog ser lilla mamma ut att vara en riktig vältränad typ eller kanske en "desperate housewife" hi,hi...det ligger något 50-talsaktigt över henne och på den tiden var väl många mammor s.k. hemmafruar. Jag har också velat ladda hem digisar men vad ska man använda för papper om man vill använda distresserna? Inte kan man väl lägga in 300 g akvarell i skrivaren. Tips mottages gärna. Tusen tack för beskrivningen på kortet i ditt förra inslag.

Kramelikram från Skåne

Petra/Paradise sa...

Den där stämpeln kunde ju knappast passa bättre än till ett morsdag-kort!! Urfina juuuu!! :D

Tusan va trött jag är..borde lagt mig för bra länge sen..så tänker jag visst varje kväll. När ska man börja skärpa sig? ;)

KRAAAAAM

maria sa...

Åh så läckert Maritha!! Hon är en riktig cooling mammsen. Snyggt!!

Visst är det skönt att det inte är fredag =) fler dagar att njuta. Hoppas du får en skön helg.

kram

Mamma sa...

Tack för det fin fina morsdagskortetjag fick.
Kramar från Mamma

Christina sa...

Woww Maritha that is absolutely stunning again dear! Looks amazing!
Hugs Kristel

Petra sa...

Hej vännen
Ja som vanligt så blir jag så glad av att besöka dig. Inspirationen flödar och kreativiteten med. Stämpeln är underbar och alla våra mammor är ju supermammor;) Jag skulle kunna tillbringa lång tid att bara titta och njuta av alla dina fina skapelser men har lovat att övningsköra med sonen så jag kommer tillbax.
Ha en underbar helg.
Många kramar från Petra

Randi Th. sa...

Dette var vakkert. Så utrolig flott du har laget de hjørnene med dies. Det er som om jeg tror jeg må bestille meg slike.....
Ha en herlig helg!
Håper dere har bedre vær enn hva vi har. Her har det regnet i bøtter og spann den siste tiden. Ser ut som om sommeren forsvinner slik........
Klem

Eva J sa...

Så himla fräck stämpel, döö snygg och vad passar inte bättre än en supermom till mamma. Korten är så fina och nu fick jag en "vill ha" på Nellie diesen till hörnen, superfint.
Ha det gott
kram kram

Susy sa...

Ur snyggt!

Ha en trevlig helg!
KRAM SUSY