lördag 29 maj 2010

Tackkort!


Så här blev tackkorten som dom coola trubadurerna fick efter dom spelat på min 40-års fest!!
Det tog mej nästan en hel dag att bara måla dom,men dom där stämplarna(det är 3 st som jag maskat ihop) var ju bara såååå självklara till 2 gitarrspelande raringar! =0)
Det fick bli minimalt med dekorationer,för jag tyckte att själva målningen fick äga kortet.......
Så tack än en gång till Johan(min sambo) och Nicke!!!!


Senare på kvällen så fick min halvbror Fredrik"Flegutt" agera "notställ" med sin i-phone,han fick jobba hårt med att plocka fram låtar.......han tog även tag i själva vokalistdelen ,det var toner som sällan/aldrig förut hörts,spelats eller på annat sätt framkommit ur nån levande varelse!!!! Men dom goa trubadurerna spelade så gott dom kunde och sjöng med i vad man endast kan välja att kalla "toner som tillhör sången men som Flegutt lyckats missa...."!! Galet roligt var det iallafall!! =0)

4 kommentarer:

M sa...

Men var har du hittat Edwin med gitarren?!?!? hi hi så passande!! Underbart kort Maritha!!!! Nu har jag gjort en beställning från magnolia. Hade kunna köpt bra precis hur mycket som helst men det blev några stämplar iaf! :) Bla Tindra och Alvin förstås :) Men även en tårta och en kökssoffa för våra söta vänner att sitta på! :D ska bli kul att ses imorn!! Kramen

jenny sa...

fantastisk målning! Du är så duktig på färgsättning som jag alltid tjatar om :-). Stella är redigt magsjuk och kräks fortfarande så jag gissar att jag är hemma med henne på tisdag, minst. Lilla stackaren som så tunn redan :-(..
Ha det gott så hörs vi!

Therese sa...

Superfint kort! Passar suveränt med gitarrkillen.
Kramar

Anonym sa...

pappa är ju bra på att spela