söndag 24 oktober 2010

Dopkort!

Hej kära bloggläsare! Det är verkligen inte nån toppfart på den här bloggen just nu,men jag lovar bot och bättring.... Ska bara bli klar med min brors renovering först,sen ska jag börja göra lite kort igen!! =)
Det här kortet fick jag beställning på för ett bra tag sen,men nu fick jag lov att lägga ut det(det är ju bäst att vänta tills man får lov) =)

Har lånat stämpeln av min pysselvän Malin,för jag tycker den är så galet söt!


Blommor och blad har jag stansat ut,bara älskar dessa stansar.....hur skulle man klara sej utan dom???

Har lovat Ingela/Ninni att försöka mej på en visning av hur jag gör rosorna,det blir nästa uppdrag...inte helt lätt,men jag får väl testa! =)

Kram från mej!

7 kommentarer:

Pysselbus sa...

*hihi* 24 sekunder tog det innan jag hittade ditt nya inlägg!! Det du!! :-P

Ursött kort!! Han är sååå gullig!! (har tjejen men är sååå sugen på killen också...) Ska pyssla ihop ett välkommen till världen-kort så det var toppen med lite inspiration... Har ju blivit "faster" (ja, min man har blivit farbror så jag blir ju faster på sätt och vis...) till en liten tjej i natt.... :-D

Vad du är gullig med alla kommentarer på bloggen *glad* det ger mig så mycket ny energi! Hoppas du får en härlig söndagskväll!

Kram
Linda

Louise sa...

Hej gumman :)
Så vackert! Jag bara älskar de här blommorna som du gör med den här punchen :) Så jag håller med dig- de är urläckra! Och bladen är så fina de med. Jag sålde den här stämplen för inte så länge sedan (till någon?? :o) och det är nästan så jag ångrar mig när jag ser din underbara färgläggning :)
Kram

Unknown sa...

Men va gulligt, vilka fina färger du har valt, man blir så glad av att se ett så färgglatt kort mitt i julkortsbestyren.

Känn ingen stress med rosorna, ta det när du hinner, det är ju mycket på gång nu med både renovering och julbestyr.

Kramis Ingela

Christina sa...

This is a stunning card again Maritha! Such lovely colours and the image is of great colouring dear!
Hugs Kristel

nicolet sa...

Oooh wauw this is gorgeous!
Greetings Nicolet

Therese sa...

Supergulligt!
Kramar om

Kamilla sa...

ÅÅåh så underbart kort, älskar Magnolior i alla former :)
Kram kram