onsdag 13 oktober 2010

P.I.F!!

Det här kortet skickade jag till Jessika som deltog i P.I.F utmaningen.Så stansade jag ut lite till henne både med Quickutzen och en MS stansen för det tyckte jag själv va så roligt att få av Therese när hon skickade till mej!! =)
Den uppmärksamme kan ju se att det INTE är en Magnolia stämpel på kortet!! VA? Ja det är så sant.........jag har köpt mina första Hänglar-stämplar!!! *tjoho* Bara älskar dessa små figurer oxå,men så är dom ju lite lika varandra trots allt...


Så söt denna lilla varelse.... har 3d lackat hjärtat,men det gick inte att se på bilden,vart dock en liten söt effekt! Vingarna fick lite glitter på sej. Den stora blomman har jag färgat själv med distressfärg och motivet är som alltid målat med distresserna...

Kram från mej!

8 kommentarer:

Louise sa...

Så fint! :)
Jessika kommer onekligen bli väldigt glad för att hon anmälde sig till en PIF hos dig! :)
Det skulle jag gärna också gjort. Älskar din stil- oavsett om du använder Magnolia el.hÄnglar. Grattis till dina första hÄnglar!
Kram!

Mim... sa...

Men oj trodde jag komit in på fel blogg, hänglastämpel?? Men detta var ju härligt.
Ha det bra-

Therese sa...

Ett underbart kort och den lilla hänglan är så söt ♥
Kramkram

Pysselbus sa...

TUSEN, TUSEN TACK!!! Jag blev såååååå glad igår när jag kom hem! Överlycklig! Vilken underbar PIF!! Är helt kär i de busfröna... Står faktiskt på önskelistan!

Helt superfint kort du har gjort här också!! Tror Jessika kommer bli jätteglad! Och visst är det roligt att variera sig från Magnolia? hÄnglarna är ju lite större fält att måla så roligare på det viset... Lättare att få fram skuggor och ljuseffekter... Supersnyggt!!

Ha en underbar dag!

Kram
Linda

Christina sa...

Woww this is so utterly beautiful Maritha!! Really wonderful!
Hugs Kristel

Unknown sa...

Oh så fint. Jag gillar verkligen hänglarna, bättre än magnoliorna men de är ju svårare att få tag i. Jag har en hel del som jag använt innan jag började med bloggen. Jag gillar dina swirlar, är det magnolias? Måste nog skriva upp dem på måste ha listan. Vad vackert du har målat och kombinerat det så fint med vackra blå papper. Love it!!

Kramis

Ingela

Jessika sa...

Jag blev väldigt lycklig när jag öppnade brevlådan och såg ett sååå fint kort till mig! Det lila temat passar så bra in i mitt vardagsrum, så där får det stå. Blir lika glad varje gång jag tittar på det ;)

Petra/Paradise sa...

Vilken underbart fin P.I.F!!
Nämen nämen! En hÄngel! Där ser man!! Jah, man måste ju faktiskt förnya sig ibland! ;)

Jag MÅSTE bara till Magnolia innan mässan 30okt!!
Du har väl sett deras utökade butik?!!?
Superfina lantliga grejer de säljer där nu!
Ajaj...min plånbok kommer bli så ledsen på mej ;)

KRAMAR