söndag 23 januari 2011

Minibyrå!

 
Oj så trög den gångna veckan varit,bara varit sjukstuga här.....så vad gör man? Jo man sitter vid pysselbordet och gör 8 små lådor som ska bli en minibyrå till alla band som ligger och skräpar......sagt och gjort!! ......men 8 lådor räcker ju inte,så då gjorde jag 12......fast det räcker ju som inte heller,hm....kanske jag  ska göra en adventskalender istället? Nä nu bestämmer jag mej för att göra 24 lådor,men det ska vara för mina band ändå.... Ja så höll jag på så hjärnan nästan kokade över tillslut,men sen när alla lådor va klara så blev det ju rätt bra trots allt!! *ler* så här kommer sjukt(ordvits) många bilder på min advent.....nej,jag menar byrå!





Mallarna till lådorna hittade jag i en Magnolia ink jultidning(inte årets),men jag fick inte måtten att stämma så jag gjorde om dom lite så blev det som jag ville. När jag hade gjort 1 låda så tänkte jag,men tur jag inte tänkte göra 24......hm,det gick ju bra!!! *ler*

Benen till byrån är gamla handtag från en köpmandisk som jag målat vita och sen med cracklepaint,så dom ser lite gamla och slitna ut. På MDUC var temat att använda sånt som fanns hemma,göra om och använda igen,så jag tänkte att denna lilla byrå får hoppa med där....

Blommorna brevid den rara dikten är stämpel fr Magnolia som jag "duttat" distress på och sen embossat

Den här lilla dikten är ju kanske rarast av alla.....

Handtagen till dom små lådorna fick bli av organzaband.

Rosor och pynt på toppen av byrån.


Så nu ska jag bara fylla lådan med band,tänkte att dom kommer sticka fram lite ur lådorna så man ser vilka som finns och så man bara kan dra ut så mycket som man vill ha.....vi får se om det funkar!?? *ler*

Nu ska jag fixa lite tills middagen ikväll,har en liten tös som fyller 18 till veckan så vi tjuvstartar med lite middag ikväll....ja just ja.....måste ju fixa det sista på hennes lilla present med,japp det kommer bild på det med sen. *hi hi*
Ha nu en skön söndag mina små raringar!!
Kram från mej!

 
 





21 kommentarer:

Petra sa...

Men oj oj oj Maritha, det här är nog det finaste och mest användbara jag har sett. En helt underbar byrå och så fint med dikter och såklart alla underbart målade magnolior. När jag ser allt annat fint hos dig som jag har missat här pga pluggandet blir jag lite sur på mig mig själv som valt att plugga istället för att skapa och få tid att besöka bloggar som din och inspireras men jag får väl skapa och bli en flitig besökare om fyra år eller nåt;)
Fast idag är en pluggfridag så idag njuter jag.
Hoppas att du mår bättre. Många kramar Petra

Mim... sa...

Wow viket otroligt jobba du har lagt ner på denna byrån, men då blev den ju superläcker också! Du är så himmla duktig!!!
Ha en fortsatt bra dag.

Therese sa...

Men åh så fin byrå! Vilket jobb nu har lagt ner.
Hoppas du mår bättre nu!
Kram ♥

Linda/ Pieces by Pieces sa...

Underbart att dina projekt "växer" under tiden du håller på - då får vi mer vackert att vila ögonen på! Kom precis ner från min pysselvrå, med tanken hur man kan förvara band på ett bra sätt - nu ligger alla mina huller om buller i en stor kartong. Och så har du gjort precis en förvaring!?!:) Underbart ljuvlig är den - älskar den lilla dikten, de fantastiska motiven och du har dekorerat den såååå perfekt! Jag vill också göra en bandlåda nu..ju...:)

Kram på dig!

Kamilla sa...

Men herreguuuuud !!
Det är nästan hälsovådligt att gå in och kolla i din blogg *skratt* du visar ju så mycket fint och när jag sitter och surfar så äter ju jag då... vilket resulterar i att jag antingen sätter i vrångstrupen, häller ut the i datorn eller skriker "guuud vad fint" och då blir hela skärmen täckt av kladdigt godis, eller vad jag nu tuggar på :D

Nä, skämt å sido så är det verkligen ett av de snyggaste alstern jag sett, så himla praktiskt och snyggt!!
Vill du ha min adress så du kan skicka den till mig?? Jag har ju det perfekta stället att ha den på ;D

Kraaamiz

Louise sa...

Men *på förhand vill jag ursäkta mitt språk* fy j***a f*n vad SJUKT snygg den här byrån är!!!! Jag har nog aldrig varit så imponerad av ngt jag sett någongång!! Med den här användbara, sjukt vackra byrån kammr du lätt hem vinster på MDUC den här veckan..Jag hade tänkt delta men jag känner att jag lägger ner det ;)
I´m so impressed hun! :D
Kram

Christina sa...

Wowwwww Maritha this is truly so, so stunning dear! Woww what an amazing work my friend!!! Have a nice evening!
Hugs Kristel

Annette sa...

Här ploppar bara idéerna ut som värsta fabriken ;o) Ååå vilken ljuvlig liten byrå!!! LOVE IT! Håller med att dikterna är fantastiska och tänkvärda. Så fina motiv du har fått till och som toppen på berget dina blommor!*suck* Smart tänkt med "byråbenen".
Hoppas ni får en mysig 18-års middag!(hm lät konstigt men du förstår vad jag menar ;o))
Kramisar från mig

Pysselbus sa...

Maritha!!! Du har rätt, det är heeeelt sjukt!! Att kunna vara hemma och vara sjuk och så få ork till detta!!!???!!! Och få till det så sjukt läckert!!! Och måla så sjukt snyggt!! Läskigt!!! Håller med Lojsan - vinst i sikte!!

Lycka till och krya på dig, vännen! Och ha så mysigt ikväll!

Kram

Linda

Anki sa...

Jättefin! Hoppas den funkar bra också - själv skulle jag behöva göra en gigantisk - för alla mina band.....hua.... ;-) Kram - Anki

Unknown sa...

OMG vad är det jag ser, en hel byrå, den ser stor ut också, helt i papper, du är ju ett geni av stora mått. Vilken tid du måste lagt ner på detta projekt med alla fina Magnoliabilder och vackra texter. Vad kommer här näst? Ett pysselbord i papper eller en stol till detta. När det gäller band och spetsar så är det det svåraste som finns att hålla ordning på. Mina ligger oftast i en stor härva hur jag än försöker att undvika det.

Stora kramen från din beundrare i Skåne

Ingela

Jill sa...

Og jeg som trodde jeg hadde vært her og skrevet allerede, men den gang ei!!
Fantastisk Maritha, det er en glede og se alt det fine du gjør! Jeg er stum av beundring og bøyer meg dypt i støvet!
Vakkert :)
Klemmer i massevis, Jill

maria sa...

Oj...Maritha den är helt underbar!!! Jisses vilket tålamod du måste ha. Jag gillar verkligen ideen med att ha band i den. Blir nog super.

kram

Petra/Paradise sa...

Men Maritha!! Vilken URSMART idé!!! Och byrån är ju hur härligt fin som helst!!!
Gulligt med alla detaljer å fötterna var ju liksom pricken över i:et!!! Fint med cracklepainten på!
Du är galen, vilka idéer du alltid har sötnos!!!!!

Och vad fint det kommer bli med utstickande band från alla lådorna sen!! Som ett litet..kreativt "kaos" :D

Kramisar till dej min vän!! Tusen tack för allid så goa ord inne hos mej! *skutt*

smuulan sa...

jag bara måste följa din blogg om det är ok?! Såååå inspirerande. Jag älskar Magnoliastämplarna. Men är inte så bra på att färglägga själv. Jag är relativt ny på scrapbooking / cardmaking och har mycket att lära. Jag färglägger med akvarellfärg, vilket jag inte tycker är särskilt lätt. Men när jag blir less kan jag drömma mig bort bland er andra "proffs" kreationer.
/ Sandra

Randi Th. sa...

For en flott eske! Nydelig pyntet. Regner med det ligger en del timer bak denne...
Ha en fin dag!
-klem-

Pernilla/Trollwing sa...

Naaaaaaeeeee! My GOD!! Den är så fin, bedårande, vacker, rörande, underbar, fantastisk och mina ord räcker inte ens *halvvägs* för att beskriva den här galet härliga byrån!! Vilket jobb, och din färgläggning, och dikterna, och de fina papperskombinationerna, jag smäller helt enkelt av direkt;) Du är såååå BRA Maritha!!

En hel hög kramar från en tok-impad P:)

mhlcards sa...

Wow, wow, wow!!! Vilket projekt. Mitt tålamod hade nog tagit slut där vid första lådan :)
Fiffigt tips det där med organza band som handtag. Det måste jag komma ihåg i framtiden.

Kram Mari

Kamilla sa...

Var bara tvungen å komma in å dreggla lite till, och denna gången utan mat i truten :D

Kraamiz

Jane sa...

WOW!!! this is stunning! gorgeous details all around it and what a fabulous idea to use it for ribbon storage!! thanks for joining us at MDUC, hugs, Jane x

Kylie sa...

Stunning! I love all of the amazing details.
Thanks for joining MDUC this week,
Hugs
Kylie