torsdag 27 januari 2011

Smällkaramell!

Hej hopp! Idag tänkte jag ju visa vad min 18 åring fick,ja nåt scrapat måste dom ju få med en sån fanatiker till mamma....fniss! Blev så sugen att testa en smällkaramell,fast det inte är jul...men det funkar ju ändå!!!

Tycker ju att dom är så fina dessa smällisar så varför begränsa sej till jul?? =)

På mitten har jag gjort ett "hål",där satte jag en liten lapp som det stog "drag här",så fick hon ut en liten lapp där det stog vad som rammlat in på hennes konto(mina barn vill inte ha pengarna löst,dom ska sättas in..ja ja,det funkar ju hur bra som helst det me) *ler* sen va hon ju som lite rolig min goa Nichole,då stoppade hon omsorgsfullt tillbaka lappen ett par gånger och drog ut den igen för att se om det "plingade" till på kontot VARJE gång hon gör så.......jo jo,det vore nåt det!! Knasunge!! =)

Alfabetet är mitt nyinköpta fr USA......kostade 115 kr med frakt!! Helt galet att det ska vara billigare att beställa från ett annat land,men så va det!!

Motivet är från Magnolias nya stämplar och en av dom som jag kände kan funka riktigt bra till lite större tjejer ändå..

Nä nu ska jag klura på lite kortbeställningar och sen är det p-möte ikväll.....nya läroplanen ska gås igenom,det blir ju kul.......hm,nån som köpte det??? Nä trodde väl knappast det! =)
Ha det så bäst kära vänner och jag vill extra tacka för all fina kommentarer på min "lilla" byrå,det är ju så själsligt glädjande att läsa dom alla...*ler med hela ansiktet* Kram till er godingar!!

15 kommentarer:

smuulan sa...

Haha, påhittigt! En väldigt fin "bankomat" tycker jag! Det där var ju perfekt till present, inte alls begränsat bara till Jul tycker jag när det går att variera färger i det oändliga!
Kram / Sandra

Unknown sa...

Vilken söt smällkaramell.
Jätte fin.
/ Elin

maria sa...

Superfin karamell!! Underbar ide med "bankomat" skulle ju inte vara så illa om det fungerade. Tänk du...18 år. Det står inte på så är jag oxå där. Mmmm tiden går fort.
Tack för dina underbara kommentarer, fortsätt att "babbla" på för jag blir så glad varje gång.

Låter kanske konstigt men jag kan nog känna mig lite avis på din kväll med läroplanen. Vi har 6 tillfällen inbokade då vi ska gå igenom och disskutera just läroplanen. Byter gärna dom mot en kväll =) Bara att tänka possitivt...det blir säkert väldigt intressant. (Nu är det ju jag som babblar)

Kramen

Louise sa...

Precis Maritha!
Väl talat :) Vem vet att det är just en smällkaramell? Nej... Det kan ju vara en twistkola, en rollo eller vilken inslagen kola som helst :)
Hur som helst är den verkligen vacker! Nicole måste ha gillat den järnet! Dessutom kan hon ju använda den som spargris sedan ;)
Kram

Fru Lindberg sa...

Verkligen superfin! Är såå imponerad över alla dina altrade saker, så välgjorda & vilket arbete! Tyvärr har jag inte så mycket tålamod, det blir "bara" kort, hi hi. Men en Magnolia-fan är jag med, de är ju ljuuvliga ;0) Ha en härlig kväll & helg (lite sådär för tidigt!)

Unknown sa...

Som vanligt blir man alldeles stum (tur att man ska skriva och inte babbla) när man ser dina alltid så fina och påhittiga alster. Du har en energi som få. Den nya Tildan är verkligen söt och passar som du säger till många typer av kort. Det är så man resonerar nuförtiden när man handlar så man kan kanske titulera sig rutinerad kortmakare. Som nybörjare köper man allt man ser. Så mycket jag har köpt av både stämplar och papper som jag sedan aldrig använt.

Kram från mig till dig!

Linda/Pieces by Pieces sa...

Maritha...den är så sagolikt söt att jag "smäller" av:) Magnoliaflickan underbar och så perfekta papper - den är totalt sockersöt i sin helhet!

Och vilken finurlig dotter du har...det skulle vara något om bankkontot fungerade så...hihi

Önskar dig en trevlig helg - gissa om jag blir glad över dina fina kommentarer!:)

Sköt om dig och stor kram till dig från mig (nu ska jag dricka upp min cola - du är väl med på den?;)

Pysselbus sa...

Wow!! Helt otroligt fanatastiskt, som Tigger skulle uttryckt det!! Fattar inte hur du får orken att göra allt sånt här... Orkar knappt ens altra vanligt, men jag måste väl testa nån gång... Och fö har du rätt, motivet passar perfekt även till äldre tjejer... Så läckert! Och jag gillar idén som Nicole fick, synd att den inte funkade. Hade varit lite som "pojken med guldbyxorna" fast istället "flickan med skattkaramellen"...

Kramkram
Linda

Petra/Paradise sa...

Urfin smällkaramell gumsan min!!
Älskar allt med den! Färgerna, pappersvalen, detaljerna! Och vilken härlig idé med "drag ut"-lappen (som på något bekant vis känns igen!) ;)
*haha* roligt hon är som stoppade in lappen igen ett X antal gånger! *Fniss*
Jah, önska går ju!! :P

Många kramar till dej sötnos och trevlig helg!

//Petra

Jill sa...

Å så utrolig fin smellkaramell!!
Du er så flink Maritha, og jeg blir sååå imponert over alt du tryller frem. Her hos meg blir det nok litt stillere fremover, jobber som en tok (7 netter på raken denne uken også...)for å kunne nyte velfortjente fridager (3uker!) i Thailand om en uke. Takk for alle søte kommentarer, du gjør meg så glad med dine små notiser :)
Ha en deilig helg, og måtte det snart bli litt varmere hos deg også! 17 minus her i skogen i dag, orker nesten ikke tanken på å skutte til jobben om noen timer, men men det er jo godt å gjøre en innsats for konge og fosterland (og god lønn i februar, hihi )
Klem fra Jill

Annette sa...

Men hallå, HUR kan jag ha missat ditt nya inlägg!!? Det får minsann bli skärpning här!
Du är så finulig och dina kreationer blir alltid så otroliga!!!(postivt menat) Snyggt välgjort och med en konstnärs öga.. och hand hi hi.
Det verkar som dottern har samma härliga humor som sin mamma :D
Tack söta Maritha för dina härliga kommentarer. Blir varm i hela hjärtat!
Take care, dear!
Kramar

Christina sa...

Wowwww Maritha tha is a gorgeous box!! So delightful! Love the shape of it! Have a nice day my friend!!
Hugs Kristel

Pernilla/Trollwing sa...

Näe näe näe! Trodde inte jag kunde bli mer impad över dina fantastiska altrade grejer... men nu är jag där IGEN!!! Så vackert tjejen! Galet fint färglagt motiv, och blir extra "stor flicka"-känsla när du lagt den i den runda diesen, I lööööv it:)
Smart dotter du har, hi hi, bäst du kollar kontot så inte alla scrapslantar halkat över nu då;)

Bamsekram till dig:)

Chris_P sa...

Superfin smällkaramell!! Den är jättekul att göra :o)
Tack snälla för dina goa kommentarer! Det är alltid lika kul att kika in här för det finns alltid nåt nytt här!

kram

Randi Th. sa...

WOW! Så masse flott du har lagd! Så utrolig stilig denne esken var!

Ha en fin kveld!

-klem