torsdag 24 februari 2011

Bäbiskort!

Nu ska jag snabba mej med ett inlägg medans sambon väntar i soffan för att jag "va tvungen att kolla nåt viktigt på datorn".......hm,undrar om han gick på det??!! Nja tvekis på den.....=)

Kortet eller ja korten som det ju är, är en beställning till 2 par som skulle få barn,och beställaren ville ha föräldrarnas namn på ,eftersom jag inte visste vilken "sort" det skulle bli så valde jag en neutral färg.  Framsidorna gjorde jag lika så därför visar jag bara ett! Namnen är ett QK alfabet.......nu ska jag skynda mej tillbaka till soffan och se ut som jag gjort nåt riktigt viktigt som att betala räkningar eller nåt!! *hi hi*
Kram kram!

11 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

usch! NÄmn inte räkningar :(
De ska betalas imorgon *stor suck*

Kortet däremot är hur sött som helst!!!
Fin idé att nämna föräldrarnas namn i korten!

Jaha..å vad ska du å mannen göra i soffan då?!! ;)
Jah menar..vad är viktigare för din make än att du får sitta vid datorn och uppdatera dessa godingar till kort!? :P

Nä, nu ska jag lägga mej å sova tror jag..
Hela munnen är täckt av förkylningsblåsor och ena näsborren är täppt..skitjobbigt ;)

KRAMISAR!!!

Louise sa...

Ja alltså...nu fattar ju män inte alls riktigt den här "kortgrejen" (Johans ord) överhuvudtaget men du har ju faktiskt gjort ngt riktigt viktigt!! Du har ju inspirerat mig och hundratals andra som är i behov av det ;) säg det om du blir påkommen: "jag har bara hjälpt behövande" ;) Hi, hi!

De här korten är ju supersöta! Jag tycker björnen är jättegullig :) Framförallt är han väldigt fint färglagd :) och gult klättrar på min älsklingsfärgslista på kort :)
Riktigt läckra insidor också :)

Kramis och du... TREVLIG HELG!!
Yay

smuulan sa...

Jättefina kort! Nallen var ju hur gullig som helst!
Kramis

Pysselbus sa...

Men gumman!! Såååå söta!!! Perfekt motiv till ett bebiskort!! *wow* Läckert alfabet också.... Varför skulle tråk-TV vara viktigare än pyssel??? Nu förstår jag ingenting... ;-)
Kram
Linda

PS Pysslade faktiskt INTE igår utan tittade på just tråk-TV fast det var Lyxfällan så det var inte alls tråkigt... ;-)

Therese sa...

Superfint kort!
Kramen ♥

Susy sa...

Jätte fina kort!
KRAM SUSY

Linda/Pieces by Pieces sa...

Jag tycker Louise sa det riktigt bra - det låter ju onekligen som en god gärning att hjälpa behövande:) Kortet är urgulligt - nallen så kramgo och fint färglagt. Och den textstämpeln är ju hur fin som helst! Själv funderar jag på att faktiskt betala räkningar ikväll...man kan ju hålla på väääldigt länge med det, menar jag;)

Fredagskram till dig från mig

Åsa/asamia sa...

Å vilket sött litet bebiskort!
Tack för titten!

maria sa...

Hej, va kul...tror vi alla kört den "något vikrigt på datorn". Men för oss är det ju det oxå. Vi är tacksamma vi som tittar in.

Supergulliga kort, nallen är ju underbar.

Trevlig helg vännen!!

Christina sa...

Wowww this is soooo gorgeous again Maritha! Looks so great dear!
Hugs Kristel

Mim... sa...

Snyggt jobbat!!! Kortet / korten ser jättefina ut och vilken bra idé tror jag skall skylla på räknar nästa gång jag vill sitta i lugn och ro. Har varit lite frånvarande några dagar men jag ha varit upp till norrland och lekt med barnbarn oh jag ha kört snöscoter, skit så kul!
Ha det bra....