fredag 18 februari 2011

Floffy!

ÅHHHH så skönt med fredag!! Idag har vi haft lite kallt men som dom sanna "vikingar" vi är här upp har vi såklart varit ute så kinderna nu är blossande röda. *här kommer en trumvirvel*............JAAAAAAA NU KAN VI DRICKA VÅRAT VATTEN IGEN!!! Ska bli så skönt att slippa släpa hem allt detta vatten och sen all pant som blir,känns som det varit drivor av pant....BLÄ! (räcker ju me alla colaflaskorna jag konsumerar...hihi) Nåja,nog om detta. Min yngsta dotter går sitt andra år som frisör och får ju en hel del "hemma-kunder" som hon får öva sej på.....så jag gjorde en liten bok till henne så hon kan skriva upp när hon klippt och hålla koll på hur många det blir. =)

Floffy.....ja det namnet kommer från hennes bloggnamn Floffsson,sen har hon fått heta Floffy här hemma!

Underbara stämplar fr Tim Holtz


Papprena är helt gudomligt fina och kommer från panduro(som vanligt) =)


Stora kramen fr mej!

9 kommentarer:

Jessika sa...

Vilken fin bok! Kul att göra saker till sina barn! Mina barn är inte så stora än, men blir ändå väldigt glada för något gjort av mig =) Det räcker för att man ska bli lite stolt.. ;)
Ha en skön helg!
Kram

Linda/Pieces by Pieces sa...

Vad finns det kvar att säga som man inte redan sagt? Jag vill ha den, har verkligen din dotter användning för den?;) Älskar de milda blå-bruna tonerna och Tim Holzt-stämplarna är ju sååå avundsvärt fina.

Gissa om jag skrattar gott åt dina kommentarer, de sätter guldkant på tillvaron (samtidigt blir jag väldigt glad också:) Nu idag, fick jag min McGills-punch...längtar till nästa gång jag kan smita iväg till hörnan..:)

Snorkla i cola...du är helt underbar...:)

Stor kram till dig

Annette sa...

Alltid lika påhittiga Maritha :D Så himla smart att få en altrad frisörbok, måste ju bara bli uppskattad. Gillar skarpt alla underbara textstämplar som du strör omkring dig ;o) Ännu ett mästerverk.
Grattis till det "egna" vattnet.
Ha en härlig helg!
Kramisar

Therese sa...

En underbart fin bok!
Kram ♥

Mim... sa...

Vilken snygg bok i underbara färger!
Ha en bra helg....

smuulan sa...

Men så vackert! Nu blir det en fröjd för henne att föra bok över sina kunder! Men så välarbetat och vackert och vilka fina textstämplar. STILFULLT! Jag hittar inte nog med ord, jag skickar en JÄTTEKRAM istället!!!

maria sa...

Underbar bok Maritha. Vilken läcker text. Du är så gullig och tillverkar till andra hela tiden. Jag kommer mig inte för eller kommer på det för sent. Måste bli bättre.

Va skönt för er att kunna dricka vattnet igen. Måste ju vara en lättnad.

Kramen

Unknown sa...

Skål för vattnet! Vilken suverän idé med boken. Ja, det där pappret med den lilla flugan (tänk att en fluga kan vara så söt på rätt ställe) är ju verkligen fint. Himla snyggt med tagen på framsidan, i love tags !!

Skön Helg på dig!

Kram från Ingela

Fru Lindberg sa...

Ljuvligt fin bok! Och kul att du gillade papperna, det ska jag definitivt framföra till min söta arbetskamrat som gjort dem, hon kommer bli jätteglad! ;0) Ha det gott/Annica