söndag 22 maj 2011

Dubbelt tjoho....

Tänk att man kan ha så tur....... fick minsann ett paket TILL i brevlådan i fredags *me happy*,denna gång var det från ybertalangen Louise som hade skickat ett galet fint kort och såååå söta papper!! TACK MIN SKÅNSKA PIGA!!! =) bild nedanför såklart....
....såååå himla fint kort,med sydda papper ALL OVER,helt magiskt  för en pysslare kan jag tala om. Hennes förmåga att dekorera är nått man bara kan drömma om att få till! =) *suck*

Här kommer lite bilder på en bröllpospresent som min styvmor beställt till hennes mammas bröllop,hon hade beställt ett tårtfat och behövde en ask till det......panduro hade en som passade PERFEKT så jag klädde den med papper(oxå fr panduro) och lite dekos..
jag fick även göra inbjudningskorten,dom fick bli lite enkla och "otunga" så dom kan skickas lätt!


har även fått äran att scrapa bröllopsbilden på dom nygifta,det har jag roat me med i helgen.....målat ramen,vänt och vridit,klippt och gjort om,lagt på ,tagit bort,lagt dit igen ,gjort nytt ,tagit tillbaka  det gamla......*suck*.....men nu ska det nog snart va OK,så bild på det kommer sen(när jag har flyttat klart allt runt ett varv till...)

Kram kram!!

4 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Superhärlig ask och vilka fina inbjudningskort!!
Roligt att du fått äran att scrappa bröllopskorten också!! :D

Och vilken fin post du fått av Goaste Louise!!
Å jag kan enbart hålla med dig av vad du säger! Hon är en sann talang!!

Många kramar Petra

Louise sa...

Men vilket vackert set du har gjort till bröllopsparet! Fantastisk ask med massvis av underbara detaljer :) Jag älskar bilden på toppen!
Jag fastnande också för den coola namnstämpeln på baksidan :) Ascool! ;) För att använda Maritha språk ;)

Naw vilka fina ord om min lilla paket! :) TACK! Som balsam för själen <3

Kram

Christina sa...

Wowww that is really gorgeous again Maritha! Great work!
Hugs Kristel

Jill sa...

Så fint kort og nydelige papirer du har fått av Louise! Heldig-grisen:)
En nydelig bryllupsboks har du laget! Elsker måten du har dekorert den på og papirene var superfine. Mamma'n din må jo bli overlykkelig over å få gi bort noe så vakkert!
Enkle og fine invitasjoner, som det må være når man skal sende det i posten og dessuten masse produsere! Kan jo ikke bruke 4 timer på hvert kort da;)
Ha en god kveld vennen!
klem