tisdag 9 augusti 2011

JAAAA och KAOS!

Jaaaa min lilla sparbössa(2 inlägg nedan) tog mej till en delad andra-plats hos TeddyBO.....tjoho(va tvungen då det rimmar)....hi hi....KUL KUL!!

Fick för ett tag sen en fin award fr den gulliga SUSY,det tackar jag allra ödmjukast för såklart! KAOS heter den och det står för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje! Så det här fina kortet damp ner i min postlåda härom dan......
......så då är det min tur att ge vidare 3 kort i stl 10*15 cm till 3 stycken KAOS-tjejer! Det här momentet är alltid det svåraste,för det finns så många man vill ge till,men jag tänkte ta en av mina första,mellan och sista blogginspiratörer,vars bloggar jag besöker och får inspiration av all the time..
......så here goes
Ingen kan väl ha missat att mitt favvo-liftobjekt är den här ybertalangen!? Nog borde Globen kunna fixa en kortshow med hennes alster..?!,det vore en show värd sitt namn det...;) 
.....men vilken liten skön typ det här är,hon bjuder ju på allt från trasiga knän till galet snygga kort,och hennes stämpelserie är ju bara KANON.
Min rara lilla norrman(norrkvinna....låter ju fel) =) Det har blivit en bekantskap som är så värdefull och som jag INTE vill vara utan!! Hon skapar så fina kort att har ni inte varit över till hennes sida så skutta dit DIREKT,jag lovar ni kommer bli förnöjda!

Jahapp mina damer det var allt för idag,har ju fortf ingen kamera,kan man tänka sej den fräckheten,att min dotter tar med SIN kamera på semester....va?!! Det borde ju finnas lagar mot sånt...;)
Så mina KAOS-kort är tagna med min sunkiga gamla mobilkamera.Hej och hopp pilli.......nä,nu ska jag fasen inte rimma mer idag!
Kramen!
6 kommentarer:

Christina sa...

Woww these are really gorgeous creations Maritha! Looking great dear!!
Hugs Kristel

Susy sa...

Härligt att din KAOS har kommit fram och vilka fina du har gjort!

KRAMIS SUSY

Pysselbus sa...

Hej gumsan!!

Vilken tur jag har som har en sååå go bloggvän som troget fortsätter att kika på och kommentera min alster trots att jag inte besöker henne tillbaka! Det beror bara att de varit schemalagda och jag inte har varit hemma!!! När jag ramlade in i bloggen din idag så... Åhhh, så många fina alster... Jag bara dööör! Älskar din fina spargris - förstår precis varför du placerade dig med den!!! Underbar - stort grattis!! Skon, bröllopskortet... Du har verkligen varit flitig som ett litet bi och gjort heeeeelt underbara saker! Min absoluta favvis är dock TeddyBo-grattis kortet!!! Så himla fint!!

Hoppas du har det bra där uppe i norra Norrland!!
Kram
Linda

Linda/Pieces by Pieces sa...

Nämen...va...oh...inte ska väl jag...(generat röda kinder av stolthet:). Tack så jättemycket, sötpruttan! Gissa om jag kommer stå på vakt vid postlådan varje dag nu...för tänk - jag ska få ett alldeles eget äkta Maritha-kort!!! Måste genast gå och hitta den finaste hedersplatsen för detta!:)

Kramelikram

Jill sa...

Min kjære Maritha!
Du er vel bare den goeste vel!
Tusen takk for den supre KAOS utmerkelsen og de søte ordene :)
Hva ville vel mitt blogliv vært uten deg!!
Dette kortet skal få stå på min helt nye hylle over scrappebordet rett fremfor nesen min sammen med det andre Maritha kortet jeg er så stolt eier av!
Grattis med en velfortjent 2. plass, den var ikke delt, den var bare din! Du er bare så flink og du så jo at til og med jeg, som er anti-alter-something måtte prøve meg etter å ha blitt så inspirert av deg og de andre!
Ha en herlig dag min venn og jeg håper at solen lyser der du er :)
Masse klemmer!

Anonym sa...

Hej!

Åh så fina alster du har gjort! Du är grymt duktig :D

Nu ska jag kika lite de inlägg jag missat när jag var borta.

Kram Lisa