fredag 1 oktober 2010

Jennys box!

En jobbarkompis fick för ett tag sen byta arbetsplats =( så då gjorde jag den här boxen,hon är en av mina största kunder dessutom*hi hi*,så fyllde vi den med godis.... Har sytt runt alla papper och papprena jag använt är Panduros block med galet fina papper,jag har totalt fastnat för dom....
Den lilla boxen fick vara med i Just magnolias utmaning Anything goes!! Love that challange.....just because anything goes.....=)

Nu har Blogger retat mej galen igen........"&%"#¤&/%¤(="/(/¤=/%8 säger jag just nu! Har lagt upp bilderna 5 ggr och dom bara försvinner. Fastnar dom inte nu är det risk att datorn åker ut genom fönstret... =)

Såååå skönt med fredag om ni frågar mej!! Har besiktigat bilen idag och den gick rakt igenom fläckfritt...jaaaa*lycklig i ett år till* har dessutom bara halva lånet kvar på den nästa månad...jaaa,då kanske det finna chans att den håller ända tills den är heeelt betald!! Ha ha!! Hoppas ni får en bra kväll kära vänner

Kram från mej!

16 kommentarer:

Therese sa...

Så fin! Jenny måste ha blivit superglad.
Kram ♥

nicolet sa...

Oooh wow, your giftbox is really great!!
I love the colours!
Greetings Nicolet

Annette sa...

Du är en riktig fena på de här underbara boxar! Får till dekorationen alldeles "lagom" utan att ta över innehållet. Riktigt söta papper du har hittat och förstår att du har fastnat för dem.
Visst blir man galen på blogger ibland. Det tar liksom musten ur en att blogga när det bara strular. Men snälla, sluta inte ;o)
Jag har verkligen varit avdankad denna veckan har t.o.m. missat att kommentera ditt fina bröllopskort. Men vad kan man säga...otroligt fint!!!
Ha en mysig helg!
Kram kram

Pysselbus sa...

Som sagt.... här åker man på konferens några dagar och sååååå underbara alster som dyker upp här!!! Hur gör du dessa boxar? Underbara!!!! *love, love, love*

Christina sa...

Wow, wow, wow, a stunning box Maritha! So beautifully made!
Hugs Kristel

Jessika sa...

Jättefin box!

Denise sa...

This is amazing. Beatiful box.

Denise xx

Louise sa...

Hej sötgök :)
Vilken OTROLIGT underbar gable box! Jag tycker den är ursnygg! :D Och det lär mottagaren också tycka :) Otroligt vackra mönsterpapper, det är precis din stil så jag förstår att du gillar dem :)
HÄRLIGT också att bilen din gick genom besiktningen fläckfritt :) Då är det bara att rulla på ett år till ju ;)
Hoppas ni hade det mysigt på stan!
Kram! ♥

Petra sa...

wow, wow och åter wow, vilken helt underbar låda. Den är så vackert dekorerad och förstår att du gillar papperna så fina. vilket jobb du lagt ner med sömnad och allt. Din fd kollega måste ha blivit överlycklig. Lycka till i tävlingen och ha en underbar lördag. Själv skriver jag så datorn glöder, dessa arbeten... ibland undrar jag om det är värt det. Härlig avkoppling att titta in till dig en stund och inspireras.
Kram Petra

jenny sa...

Jag blev SÅÅÅ glad förstås :-D!! Kram!

Mim... sa...

Men så LÄCKER!! Underbara papper och snyggt pyntad!!
HA det gôtt

Unknown sa...

Jag bara gapar och är helt förstummad men ska försöka klämma fram några vackra ord. Bravo, fantastiskt, unnderbart!!!!! Vinner inte du så ska jag äta upp min gamla hatt (om jag hade en)!

Kramelikramisar

Ingela

Mamma sa...

Dina alster blir bara finare och finare.kra Mammam

Pernilla ~Pillan~ sa...

Hur underbar var inte den då??! Du är helt makalöst duktig! Kram

Kathy sa...

This is so pretty!!! I am sure she will love this!!! The colors are gorgeous together as well!
:)kathy

Jane sa...

WOW! this is gorgeous! beautiful work! thanks for joining us at Just Magnolia, hugs, Jane xxx