lördag 6 november 2010

Jul jul...

Julkort julkort......mitt dåliga samvete är dessa julkort,som jag borde ha börjat med för lääääängesen! Men nu har jag gjort ett par. Detta tänkte jag slänga med i Just Magnolias utmaning! =)
Vill även tacka alla raringar som skíckat "krya-på-dej" hälsningar till mej när min nacke nu varit så jobbig...äter Pronaxen fortf och hoppas på det bästa!! Kram till er alla goa bloggisar!! =)

Jag har verkligen fastnat för dessa lila och turkosa julpapper fr Panduro. Tycker dom är såååå fina och lite annorlunda med andra färger än bara röda och gröna julfärger(fast det är ju oxå fint) =)

Vingarna bakom stämpeln är Magnolias juldies och blommorna och bladen är utstansade.

Ha en underbar lördag kära vänner.
Kram från mej!

9 kommentarer:

Pysselbus sa...

Åhhh vad fint! Läckert att vingarna går igen på både Tilda och på kortet... Sååå snyggt!! Såå läckra papper, ibland är det snyggt med annorlunda och dessa går ju att använda till annat än jul också...

Ha det så gott och se till att gå till läkaren! Pronaxen gör ingen glad i längden...

Kramis
Linda

Annette sa...

Ett underbart julkort *suck*!! Jag tycker absolut att du ska fortsätta göra julkort i dessa fantastiska färger. Detta är så ljuvligt och ändå mycket jul. Supergulliga änglavingar, som jag helt har missat, eller så ser man inte dem förrän någon har använt dem ;o)
Ha en fortsatt bra helg och krya på dig, vännen!!
Kramar till dig!

Hanna sa...

Åhh, Maritha, helt GALET SNYGGT, vännen!
Du är GRYMT DUKTIG, alltså! WOW!
Helt fantastiskt fint gjort, och så läckert med de turkosa och lila pappren. Ovanlig och helt underbar färgkombination att se på ett julkort. :o)
Än en gång fick du min haka att träffa golvet med ännu ett fantastiskt kort, så vackert att det tar andan ifrån en.

ha en fortsatt trevlig helg!
kram från Hanna

pillan sa...

Underbart! Roligt m lite annorlunda färger än de vanliga jul.. Håller med om d dåliga samvetet m julkorten. Har inte börjat än, förstår inte varför egentligen, jag saknar ju inte material direkt....;-) kram o trevlig kväll.

Petra sa...

Julkort??? oj då det han denne frun inte kommit i närheten av. Men ditt kort är ljuvligt, gillar färgerna, har precis köpt turkosa papper hos Sg och de är ljuvliga.
Imorgon ska det skapas kan du tro. Vingarna passar ju så bra. Hoppas att du kryar på dig Nack ont är ju aldrig roligt. scrappa lugnt.
Många kramar från Petra

Therese sa...

Wow så snyggt kort!
Kram

Louise sa...

Hej Maritha!
Shame on you!! Om du inte mår bättre till på måndag måste du LOVA att gå till läkaren, man kan inte knappra piller hur länge som helst...Urk på burk! Jag är rädd om dig, min vän :) Sköt om dig :) (Jag kan ju inte, jag är lite för långt bort :( Men man är aldrig för långt bort för en kram :)Catch it :))

UNDERBART julkort i en fantastisk färgkombination :) Jag tycker som de andra: kör på med den vet jag. Jag tröttnar aldrig på dina kort - oavsett färg ;)
Och de där vingarna! Hur kan jag ha missat dem??
Kram!

Christina sa...

This is stunning again my friend!! Just bought that stamp yesterday, so can't wait to handle her!
Hugs Kristel

Unknown sa...

Hej Maritha!

Men stackars dig med nackont, man känner sig så liten och ynklig när det gör så ont. Krya på dig så vi får se mycket mera av dina bedårande julkort. Jag instämmer med alla föregående talare, det är underbart ditt kort. Jag har sneglat på de där änglavingarna ett bra tag nu och nu känner jag att jag nog får klippa till, de är ju helt ljuvliga.

Stora kramen till min kära blogvän!

Ingela