söndag 14 november 2010

William!

Jag har just blivit faster och har i helgen fått träffat min lilla prins.....ÅHHHHH vad liten dom är och vad vansinnigt lätt det är att drabbas av "skaffa-bäbis-bacillen" *ler* Min bror som tycker jag redan har barn så jag borde klara mej,hotade med att släpa mej på Hälsocentralen och skaffa atibiotika mot eventuella bäbisbaciller.....fnys.... =) Men jag kan nog lugna min bror(och även alla andra släktingar som läser bloggen som förmodligen redan nästan satt i halsen) att jag inte har drabbats så hårt av bacillen,ni kan andas ut.....*skratt*
Detta kort är det kort som min mamma beställde till sitt allra nyaste barnbarn(12 år sen hon fick sitt senaste barnbarn,min lilla Nicco) hon ville ha dom små fötterna för dom gillar även hon.....jag me! =)

Det ser ut som lille William har klivit i färg och sen tassat över kortet...

Insidan där jag fick författa åt lilla mamma då hon redan träffat den lille men inte hade hunnit beställa kortet,så det tog jag med när vi åkte dit....=)

Så vad fick han av faster då tänker ni nu...??
Håll bara koll så kommer det bilder på det med! ;o)

Kram från mej!

11 kommentarer:

Pysselbus sa...

Åhhhh, Maritha!! Det är helt bedårande!! Är ju också kär i de små fötterna... Skulle dessutom behöva gå rosett-kurs hos dig - så snygg!!!

Hoppas du får en härlig kväll och tusen tack för dina kommentarer!

Kramis gumman

Christina sa...

You have made a stunning card again Maritha! This looks really wonderful in these blue shades!! Have a nice day my friend!
Hugs Kristel

mormor sa...

Tack för kortet till William.Kortet med de små fötterna är underbart fint. Kram och tack dotra mi.=)

Kim Piggott sa...

Oh this is so gorgeous!
Beautiful creation!
hugs
kim x

Petra/Paradise sa...

Grattis till "fasterskapet"!! :D
jasså du?!! Du går å får bäbisbaciller du *fniss* ;)
Kan väl ärligt säga att jag också fått det lite... ;)
Min svägerskas bror fick tvillingar i söndags å jag längtar så till att de kommer hem så jag får snusa bäbisar!! :D

kortet är superfint!
Förstår om beställaren men framför allt om mottagaren är nöjd!!! :D
Söta "tass"-avtryck <3

Mall till mitt slipskort har jag faktiskt fixat en! :)
Måste bara se om jag kan få över en vettig variant till datorn.
Så lovar jag att dela med mig utav den :)

Kramisar

Therese sa...

Underbara kort du har gjort det senaste!!!
Jag har ju legat däckad i nåt konstigt och inte orkar vara inne på datorn överhuvudtaget...
Kram ♥

Unknown sa...

Du är enastående på babykort och den där stämpeln är "supersnutttiga" och hela kortet också naturligtvis. Ja det är inte klokt vad små bebisar luktar gott (för det mesta om man så säger hi hi).

Kramis Ingela

Annette sa...

Jag har verkligen halkat efter i mina bloggkommentarer :o( Men nu är jag tillbaka och vilken tur!! Ett underbart bebiskort och fötterna kan man ju bara dööö för, så söta de är! Sagt det förr och säger det igen, avis på dina fina dekorerade insidor. Love it!!
Grattis faster! Och lyckost dig som får snusa på bebis igen ;o)
En jättekram till dig!

Pernilla/Trollwing sa...

Sweetheart! Så galet sött!!! Håller med Linda, jag vill också gå rosettkurs hos dig!:) Mina band vill alltid spreta åt olika håll ju.. Underbara textstämplar du valt, och fötterna är ill-goda!!
Beställning på TIO julkort!! Pust, jag tror inte jag kommer hinna få ihop tio till mig själv ens... Man får kanske göra lite enklare varianter som går snabbare? Ska du ha målade motiv på?

Stor kram till dig!

Louise sa...

Men oj! Vad jag haft mkt att göra som inte ens orkat gå in här till dig och kika - du driver ju en av mina absoluta favvobloggar ♥

Men nu har jag änna skärpt till mig och dratt mig i kragen och vilken lycka jag kände - där är de ju! Bebisfötterna som är så gudomliga!! Åh, vad jag ääällllssskkkaaarrr dem :) Och som Linda säger rosetten är urläcker liksom insidan på kortet :)

Kramar i massor ♥

Pysselbus sa...

*hihi* Tack-i-tack! Låter jobbigt med 10 julkort men det fixar du! Håll det enkelt och serietillverka... (fast kör olika motiv... det är sååå tråkigt att måla samma motiv om och om igen...)

Vad gäller LOs så får jag maaaassooor av inspiration på scraplagret och pysseltagens bloggar... Testa att lifta någon av deras.... Och bygg vidare på det du gillar!! Det kommer bli såååå bra!

Ha en härlig pysselkväll!

Kramis
Linda