tisdag 31 augusti 2010

50 åring!

Måste börja med att tacka för alla SUPER GOA OCH FINA kommentarer jag får....det är ju så kul att få och det uppskattas ENORMT!! Det är en sån härlig sporre och man blir skaparsugen hela tiden. Så TACK TACK TACK!!! =) <3
Must begin by thanking for all your SWEET SWEET comments,you are so kind and they are a huge engine in my crativity. So many thanks to you cute blogreaders!!! <3

Idag har jag haft en lång arbetsdag 9-18 och sen vart det p-möte efter det,kan tala om att jag nu är rätt mör och skulle inte kunna komma med just nåt vettigt alls ens om jag tänkte till.....men nu har jag ett kort på lager som jag vet är lämnat till den som skall ha det. Så nu ska den övertrötta bloggaren(typ jag) bara lyckas trycka på ett par knappar till så ni får se kortet....=)

Kortet skulle vara till en cool 50-åring ,så det fick inte vara så mycke puttinuttigt på detta kort heller,så det fick bli ett enkelt kort.....=)
Dom små tagsen är QK så även bladen,blommorna är en MS-stans.

Kram från trötta mej!

7 kommentarer:

Louise sa...

Åhh...vad snyggt och cooooooolt, precis som du & beställaren önskat! Jag älskar verkligen blommorna, trots att de inte är det annars känns dom väldigt maskulina när du använt dem här :) Ubercoolt med skruvarna! Och den där bladdiesen har jag också men den har liksom hamnat längst ner i högen av ngn okänd anledning. Den skall få komma upp igen nu!

Tack för dina alltid lika underbara kommentarer inne hos mig och tro mig: jag kände den där kramen väldigt tydligt ♥
Du är en fabolös dam! Tack för dina tankar och att du finns :)

Kram!

Christina sa...

Wowww Maritha again gorgeous dear!! Really love the colours and the details!! You go girl!!
Hugs Kristel

Therese sa...

Jättejättefint! Både beställaren och mottagaren måste ha blivit mycket nöjda!
Hoppas att du har fått sova gott i natt och känner dig lite piggare nu ♥
Kram

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jättesnyggt! Tycker alltid det är svårt att få till kort till killar men detta ska jag nog lifta till nästa gång... ;-) Kram

Gurkiss sa...

Himla snyggt kort :)

Kram Gurkiss

Unknown sa...

Snyggt maskulint och stilfullt kort utan så mycket "pluttinuttigt". Du har gjort det med bravur. Gillar blommorna, tänk att man kan göra maskulina blommor, här har jag mycket att lära.

Kram Ingela

Pysselbus sa...

Tillbaka från Avesta... Gissa vad jag hittade där?? Min ork och inspiration! Oooootroligt!! Hur i allsin dar hamnade den i Avesta av alla ställen.... ;-)

Überläckert kort!!! Love, love, love... Har gjort en hel del "inte-lindigt" i helgen så detta var sååå läckert att se för jag trivdes faktiskt med det "inte-lindiga".... Riktigt snygga färger! Älskar vimpel-snöret!!!

Ha en härlig vecka!!!
Stora kramar
Linda