fredag 12 november 2010

Lilla Pappa!!

Grattis Lilla Pappa!!
I onsdags fyllde min pappa år,men han är ju inte ens kvar i detta avlånga land,utan solar och badar nånstans där det är varmt *ler* ,men jag smugglade ner ett kort till hans fru som hon tog med sej och presenten var jag smart nog att köpa när jag va nere i Sthlm sist(där dom bor),så den ligger nog där och väntar på honom!

Vad kan väl passa bättre än "Brevet från Lillan"??! Pappa envisas ju med att kalla mej "lilla gumman" varje gång han ringer (mina 40 år till trots,men glad är ju jag för det....hi hi) så jag tyckte att den stämpeln var så passande!

Papprena är som vanligt (numera) från Panduro......HALLÅ PANDURO....VART ÄR MITT SPONSOR AVTAL??? =)
Dom små metallbeslagen i hörnen är oxå från Panduro........SERIÖST!!! =)

Den stora rosen har jag ju sååååklart gjort själv(ingen trodde väl nåt annat vid det här laget) *ler*

Hoppas ni får en trevlig Fredag mina kära kommentarsvänliga*glad* bloggvänner!!

Kram från mej!

8 kommentarer:

Louise sa...

Hej goding! :)
Läste på Fejjan att du var tillbaks på jobbet igen nu :) Roligt för dig men var försiktig med värken så du inte tar ut dig...Kramar!

Otroligt vackert manskort det här :) Jag är sååååå avundsjuk eftersom jag inte verkar kapabel till att få till dem. När jag sätter mig ner har jag också en sådan bild framför mig men...det blir liksom alltid så stänkande romantiskt...:(
Underbar ros, underbara papper! (Panduro,skärp till er och det NU NU NU!!) Och jag gillar verkligen hörnen och som du skriver: stämpeln är verkligen passande, var hittar du allt det där perfekta? Måste ha med människan som driver den här bloggen att göra ;)

Kram och trevlig helg!

Christina sa...

This is really stunning again Maritha!!! Have a good weekend!
Hugs Kristel

Kamilla sa...

Åååh helt underbart vackert, måste köpa mig en såndär brun stämpeldyna... sååå snyggt!!
Min textrad som rullar kan du hitta här: smileycentral.com/
Men min dator stägde ned sidan pga virus, så jag kopierar den bara från min egen blogg nu :D
(du vet, kopierar URL och klistrar in ;D ) du får ta den från min sida om du vill ;)
Kraaaamiz

himlaverket sa...

Jättefint pappakort. Jag tycker åxå Panduro skulle sponsra oss som handlar så evigt mycket där.
Vi får börja protestera....
kram ullamaria

Petra sa...

Hej svejs
Här har det minsann hänt grejer sedan jag var här sist. Vilken julkortsmakerska du är, lyckliga blir dem som får dina underbara julkort. Håller med Louise om ditt Pappakort, stilrent och så manligt vilket är svårt att få till. Men du är ju en fena på detta.
Sköt om dig.
Mångaa kramar Petra

Pernilla/Trollwing sa...

Maritha, du har blivit såååå skicklig!! Jättejättevackert kort men såklart superpassande text:) Din ros är fantastisk och jag är jätteavis;)Alltså, jag är bombsäker på att det där sponsoravtal trillar ner en vacker dag - bättre reklam för sina produkter kan de inte få:) Din pappa kommer bli så glad och stolt!!

Lite dåligt samvete här, jag har inte gjort farsdag-kort eller fixat present åt varken min pappa eller mannen än... Blir en låååång natt för mig:)

Massa kramar!!

Pysselbus sa...

Åhhh, din pappa är en lyckans ost!! Wow!! Ditt motivval är ju helt perfekt och håller helt med dig... Nu är det dags att stämma Panduro... ;-)

Hoppas du får en fantastisk helg och att du mår lite bättre igen! Skönt att se att det börjar rassla på bloggen, verkar som att pysselorken smugit sig tillbaka?

Kram
Linda

Johan sa...

Du är så duktig och skapa älskling. Bara att fortsätta.puss