söndag 22 augusti 2010

BLOG AWARD!!! =)

Så GLAD jag blev i kväll när jag tittade in hos goa Petra/Paradises blogg ......hon hade nominerat mej till en blogaward!! MEJ!?! *studsar runt som en tok av glädje* Oj oj nu ska jag bara göra som instruktionerna krävde oxå(hjälp). KUL som bara den! TACK SNÄLLA SÖTA PETRA FÖR AWARDEN! (psst....det är ett riktigt proffs,så jag är sjukt stolt att hon har ens tittat på min blogg) *ler*

Awarden går till som följer:
¤ kopiera awardbilden till bloggen för att visa att man fått den
¤ tacka och länka till den man fått den av
¤ nominera 7 andra bloggare och länka till dem
¤ berätta 7 intressanta saker om dej själv

Louise: Min lilla Louisegumma! En trogen följare av min blogg och en evigt positivt påfyllande mentor! Gör kort och scrappar så man tappar andan ibland. Du är min pysselängel! Brukar säga "en blogg utan Louise och henne kommentarer vore dödens tråkig"

Linda/Pysselbus: Pysselbusan min vän... Hon "spottar" ur sej kort efter kort med samma höga kvalité på dom alla.  Så go med kommentarer som alltid lyfter. Gulliga du!

Therese: Min absolut första blogg jag nånsin läste var just Therese,det var så hela min lust att göra kort och scrappa började.... Jag blev helt förälskad i hennes skapelser och det blir jag fortfarande!

Maria: En nyfunnen bloggvän som inspirerar en heeel massa på sin härliga blogg. Gör galet fina Lo:s och kort som man bara kan sitta och beundra. Kommenterar så gulligt och rart till mej!

Pyssliga Petra: Härliga Petra! Hon inspirerar med sina alster på sin blogg och får mej att vilja testa bara för att det hon gör är så himla fint! Har alltid nåt riktigt snällt att säga på min blogg som värmer!

Ninni/Ingela: En följare som tar sej tid att titta på mina alster och alltid har nåt gulligt och att säga om dom. Hon skapar så fina saker på sin egen blogg och det är en sann glädje att få titta in till henne.

Christina: OJ OJ för den här tjejens kort och LO:s.... Stilrena och så galet snygga! lämnar oxå alltid små rara spår efter sej!

Jaha....då var det 7 saker/sanningar om mej själv(det här blir ju kul...)
* fullständigt beronde av Cocacola Zero!
* äter inget som kommer från havet 
* dricker inte alkohol (inte nånsin)
* således dansar jag alltid nykter,ÄLSKAR "styrdans"
* är så närsynt att en optiker en gång sa: " du ser som en påse jordnötter jänta"
* innan jag blev fast i scrap-träsket så broderade jag som en tok
* kör alltid för fort...(snälla låt inte Östersundspolisen läsa detta)

Ja kära vänner,nu hoppas jag att ni fortf kommer följa min blogg trots dessa sanningar om mej själv! =) Tänkte först hålla mej till mindre avslöjande saker....men va tusan!! Det är på tiden ni får se vem jag är! *hi hi* Nu ska det bli spännande att se vad som avslöjas på dom andra bloggawards-vännernas bloggar! Väntar med spänning!

8 kommentarer:

M sa...

Jättegrattis min vän!!!! Superkul! Det är du så väl värd!!! Stor kram

Louise sa...

Hej gumman!
Så glad jag blir *hoppar upp och ner*
Skall genast skicka den vidare :)
Du är bäst :)

Therese sa...

Åh tack snälla, vad gullig du är. Du säger så fina ord om min blogg. ♥♥♥
Kramar om

Unknown sa...

Tusen tack kära du, vad glad jag blir för dina värmande ord.

Kram Ingela

Petra sa...

Tusen tack älskade vän. Så glad jag blev och vilka fina ord du skrev om mig. Blir helt rörd.
Nu får jag tänka lite och göra mitt jobb.
Många kramar Petra

maria sa...

Tack gulliga du. Jag blev så glad och du har gjort en annars väldigt grå dag lite ljusare. Massor av kramar till dig.

Maria

Chris_P sa...

Hej! o tack sååå himla mycket för dom fina orden!! Jag smög in här för att kopiera din adress enbart för att nominera dig i en award hos mig och så såg jag detta :-)

I alla fall - du har en award att hämta hos mig!

kram

Pysselbus sa...

Himmel vad du är gullig!!!!!! Fast jag har ju slutat spotta ur mig kort och får dessutom skärpa mig och bli bättre på att spotta ur mig kommentarer.... Jobbar min andra vecka och har varit hemma i två år.... Man är rätt slut efter det! Men det är ju sååå upplyftande att hämta barnen på dagis när de springer emot en med öppna armar och skriker MAMMA!!!! Man blir nästan rörd till tårar....

Gulle dig och BAMSESTORT tack för awarden! Den värmer gott i min orkeslösa, datastrejkande lilla värld!

Kram
Linda