måndag 20 september 2010

60 år!!


Oj vad jag är trötter idag,men ett litet inlägg ska jag väl orka med?! =)
Det här kortet är ett beställningskort fr en arbetskamrat till en herre som fyller 60.
Så sparsamt med dekor och i lite andra färger än jag vanligtvis använder fick det bli...
Skulle vilja fortsätta dagen med lite fler beställningar men det är föräldramöte på sonens skola och sen lär ju kvällen vara slut,så det får väl bli en annan dag kan jag tro. Synd att jag glömde driva den politiska frågan "MER PYSSELTID TILL ALLA"  nu när det ändå va valfrierier åt alla håll.....nån kanske hade nappat!? *ler*


Insidan av kortet fick en sjukt skum färg när jag tog bilden....hm....kan dock meddela att den är i samma gråa färg som övriga kortet! =)

Det var allt för idag kära vänner!!

Kram från mej!

5 kommentarer:

Louise sa...

Det här är så snyggt Maritha :) Passar verkligen till en 60 årig herre :) Jag gillar dina färgval men jag håller med dig, det är inte direkt ngt du brukar arbeta med ;) Men hur är det som säger...det är utvecklande för själen ;) Då säger jag: det är ju allt pyssel :) Ser att du använt fler av de nya diesen från NS. Jag har själv beställt fler nu ;)

Hoppas du får pyssla snart!
Kram

Unknown sa...

Hej trötter!

Jag skulle rösta på pysselpartiet direkt utan tvekan, vi kanske kan bilda ett så´nt parti till nästa val. Usch ja, trött kan man verkligen bli, jag har blivit förkyld och här är det gråare än gråast, regnet har öst ner precis hela dagen. Nu till ditt härligt manliga kort. Jag tycker verkligen att du får till det så bra när du gör manskort. Precis lagom dekorerat och manliga färger, du får MVG.

Kramar från Ingela

Mim... sa...

Jag hade nappat direkt, mer tid för pyssel!!
Min kamra uppför sig också så där konstigt ibland.
Ha det bra.

Christina sa...

A gorgeous card Maritha! Really enjoy it! Have a nice day!
Hugs Kristel

Therese sa...

Härligt manligt kort! Han kommer bli superglad!
Kram