torsdag 9 september 2010

Latmasklåda!!

Idag ska jag visa min "latmasklåda"!!
Vad menar jag med det då?? Jo jag har länge tänkt att jag ska göra nån vettig förvaring till mina spellbinders,men jag får mej då inte för att göra det....så nu fick det bli en latmaskvariant bara för att jag ska få undan dom på ett hyfsat vettigt vis!


Tog en kartong som var lagom stor och platt,sen fick den sej lite pynt! =)Några egengjorda rosor och lite annat fick förgylla framsidan. Har ju både spellbinders ,Magnolia dies och nån från Nelli´s så jag stansade ut namnen och satte dit!

Själva diesen har jag satt fast med magnet-tejp så dom håller sej på plats,vilket oxå gör det lätt att ta fram när dom ska användas,och dom är ju flitigt använda....=)

Kram från mej!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Ursnyggt! Latman och latman, jag tycker den ser hur välarbetad ut som helst. Pappret är så fint och så gillar jag det vackra typsnittet på texterna. Du är så flitig med pysslandet själv tycker jag att jag aldrig hinner vad jag vill.

Tjingeling från Ingela

Louise sa...

Snyggt!! :)
Vilken bra idé :) Inget latmaskigt med det här inte ;) Det är ju urläckert :) Gillar verkligen dina hemmagjorda rosor - najs :)

Guuud, vilken ångest jag har idag, imorgon skall jag skicka iväg bilderna på mitt magnoliakort till down under challenges. Shhhit! Vad skall de tycka...Jag har gjort om kortet 3 ggr...;) Kram!

nicolet sa...

This is great!! A fabulous idee!
Greetings Nicolet

Annette sa...

Du kan få vara hur latmaskig som helst när du gör så här fina lådor ;o) Kanonsnygg!! Och vilka fina blommor, ser inte alls hemmagjorda ut.
Visst bara älskar man alla diesen! Kan inte leva utan dem...
Sköt om dig, kramar.

Christina sa...

Woww Maritha really awesome dear!! Looks great as always!!
Hugs Kristel

Pysselbus sa...

Latmask??? Nä, nu!!! Något så snyggt å så kallar du det latmask...? Din toka där!!! Latmask är som jag, som låter dem ligga i en hög...! Superläcker låda!!!

Tusen tack för dina goa ord hos mig!! Lilleman har bara lite feber så det går nog över... Lyckliga mig då, som kan passa på att pyssla när han sover... ;-) inget ont som inte har något gott med sig... ;-)

Kramen
Linda

Randi Th. sa...

Dette var jo utrolig smart, og flott!
Skulle gjort noe med mine Spellbinders også.... De bare ligger i en pose...

Ha en herlig helg!

-klem-

Chris_P sa...

Ingen dum idé. Mina ligger lite överallt och finns aldrig när jag behöver!