lördag 11 september 2010

Brudvals!


Fodralet har jag gjort till min brudvals som Lars Gustafsson i Lars Vegas Trio skrev åt mej år 2000(evigt tacksam för att han tog sej tid att göra det) ,så även om vi numera är skilda,ja inte Lars och jag alltså utan han jag gifte mej med,*ler* så tyckte jag att cd:n kunde få sej ett altrat fodral. Lars hade döpt den till Marithas vals..... =)
Blommorna är utstansade me en stans som även embossar blommorna lite,den är riktigt rolig att hålla på med. Bladet och swirlen är från Magnolias underbara dies. Pappret är från Panduro.

Kram från mej!

5 kommentarer:

Christina sa...

Looks really wonderfull Maritha! Love the CD cover!! Have a nice weekend dear!
Hugs Kristel

Pysselbus sa...

Åhhh, vilket läckert fodral och snygga färger! Ja, man kan ju ha ljusa minnen och njuta av musiken trots att man inte lever med den man minns...

Ha en underbar helg och tack för dina sockersöta kommentarer!!!
Kram
Linda

Louise sa...

Hej Maritha :)

För att svara på din kommentar så känner jag också sädär ibland när jag skall skriva här hos dig :) Orden tar liksom slut...;) Det du skapat har en viss förmåga att få en att tappa både andan och hakan en smula :)

Det här cd fodralet är alldeles underbart! Gillar verkligen pappret och diesen är bara så bäst :) Love, love det stora bladet :)

Kram ♥

Unknown sa...

Supervackert fodral. Underbar färg och vackra dekos. Ser att symaskinen också fått vara med. Vilken häftig idé, allt kan göras i papper, är det inte fantastiskt!

Skön helg!

Kram Ingela

Therese sa...

Jättefint fodral! Och asken i förra inlägget är oxå toppen!
Massa kramar