torsdag 23 september 2010

Presentkort!!

För ett tag sen så fyllde en föredetta arbetskamrat 40 så jag och mina kollegor ville fira henne med ett litet kort och presentkort. Hon tycker inte om en massa "lull-lull" (fattar inte hur nån kan låta bli att tycka om det??) =) så när jag bloggade runt så hittade jag detta "pengakortet" hos den duktiga Chris och när vi sen köpt presentkortet(vilket vi gjorde efter jag gjort kortet...) så passade det såååååå precis att det nästan va för bra för att va sant!


I den lilla fickan som va tänkt att man skulle ha pengar i,så passade vårat presentkort som sagt hur bra som helst.....tyvärr fick jag ingen bild på det.

Baksidan i all enkelhet.

Det va en riktigt rolig kortvikning måste jag säga och så lämplig om man ska ge bort pengar/presentkort. Kan även meddela att hennes kommentar till kortet va: " det här va det lagomt me "gulligt" på för att passa mej"....(som om jag inte visste det....hi hi)

Nu hoppas jag att det är nån fler modig bloggare som vill sprida lite glädje med att hänga på PIF-utmaningen i inlägget nedan....så gör som goa pysselproffsetPetra/Paradises och häng me på bloggskoj....2 "platser" kvar!! =)

Kram från mej!

10 kommentarer:

Christina sa...

Woww Maritha that's lovely again! Really enjoy watching your creations, dear!
Hugs Kristel

susanne´s smulor sa...

Vilket snyggt presentkort!!Det var längesedan jag var på en bloggrunda så det är hög tid nu...men det kommer nog att ta hela kvällen att bläddra igenom allt....men kul blir det!
Tack för din kommentar hos mej.
Ha det gott/sussa

Mim... sa...

Vilket härligt kort och lull passar inte tll alla.
Men ha det bra!

Louise sa...

Jag tycker det här kortet rockar! Jag skulle aldrig kunna få till det så här bra, i min värld får nämligen ingen som inte gillar lull-lull plats. Eller jo...men de får inga kort. Inga som är gjorda av mig i alla fall för jag SUGER på det. Så jag är djupt imponerad. Snygga färger och grymt snygg modell.
Du är bäst!
Kram!

Annette sa...

Men du Maritha, vilken kort! Och smart idé till presentkort! Bara älskar ditt färgval!!! Supersnyggt papper och blom/band dekosen sitter som en smäck. Funkar med mindre lull men jag håller med, mer lull är så mycket roligare ;o)
Spellbinder dies....åååååh....*avis*... Snart kanske...
Sköt om dig! Kramar

Unknown sa...

Så vackert gjort, du vet väl vid det här laget att jag älskar lila. Fiffig vikning och så snygga papper och den "lilla buketten" var bara så underbart söt. Visst är bladstansen från NS bra, fattar inte att man kunde leva utan den tidigare, nu kan man ju alltid få rätt färg på bladen.

Kramelikram

Kim Piggott sa...

Oh what a gorgeous card!
Love your beautiful design and that fabulous tag!
hugs
kim x

Petra sa...

Hejsan svejsan
Lila som bara är så vackert, kan allstå inte annat än älska ditt kort. Ibland är det enkla utan en massa lull llull minst lika fint. Vem kan om inte du;) Hoppas att du får en härlig helg.
Kram Petra

Chris_P sa...

Superfint kort!!! Snygga färger! Visst är det roligt att göra med!

Pysselbus sa...

Nu är det jag som måste säga !"#"#¤#¤%"#¤-blogger!! För jag vet att jag kommenterat detta underbara kort!!! Så snygga färger och läckert o-lulligt!

Kramis