lördag 4 september 2010

Dopkort!

Härligt med lördag!!!
Här kommer ett beställningskort till ett dop. Det skulle gå i vinrött ville beställaren,men resten litade hon på mej sa hon....hi hi... Glömde ju fylla i att jag skulle anmäla kortet till just magnolia,det kärvade med bilderna så då föll det bort. Men nu lägger jag till det,Anything Goes va temat! Vilket ju är bra,då funkar ju allt....bara det är en Magnolia stämpel på kortet.Bladen är från en ny stans inköpt på Stämpelgården,den är bara så helt underbart kul att använda. Först stansar man ut bladet ,sen är det en annan stans som embossar det.....sååååå fina blir dom! Alfabetet är oxå nyköpt så det va premiär på det,tycker det är ett så fint alfabet så det kändes som en sån där "måste ha sak"(vilket man ju känner för bra precis allt nytt som dyker upp typ....suck)

Insidan är utstansad med en Nellie´s spellbinder,dom va oxå superbra. Rekomederar dom starkt då dom kostar ungefär en tredjedel av vad vanliga spellbinders kostar! (från Stämpelgården dom me)
Papprena är från ett Panduro block med superfina papper i lite neutralare färger,kommer nog bli flitigt använt kan jag gissa.

Soliga kramar(ja ni läste rätt....vi har faktiskt lite sol här uppe,hör inte till vanligheten) från mej!!

11 kommentarer:

Therese sa...

Ett underbart fint dopkort! De där bladen får jag ta mig en titt på, de verkar toppen!
Stor Kram ♥

Louise sa...

Åhhhhh Maritha :)
Vilket underbart dopkort, beställaren kommer bli så nöjd :) :)
Det här är helt fabolöst, riktigt vackra färger ihop och den där Nellie stansen till bladen är bara sååååå underbar :) Måste väl ha den också ;) Det är väl bara så. :)
Vilken vacker stämpel du använt också "På dopdagen". Är det en Inkido? Jag har ett nytt favvouttryck. Ditt kort försätter mig i trans. Så är det - punkt!

Härligt att höra att ni har fått sol, det har vi med haft ett tag. Trevligt avbrott från allt regnande.
Hoppas din helg blir lika underbar som du är :)
Kram ♥

nicolet sa...

Oooh yes, this one is a cutie!!
Hugs Nicolet

Karin sa...

Trevligt att titta in här hos dig och njuta av dina fina kort!! Underbara färger på dopkortet!

Kim Piggott sa...

Oh wow!
This is absolutely beautiful!
hugs
kim x

Unknown sa...

Hej Maritha!
Vilket fint dopkort. Vinrött och rosa är bara så dejligt tillsammans. Håller med om att alfabetet är vackert. Alltså full pott som vanligt. Den där bladstansen har jag också investerat i, den är super, nu kan man alltid få den färg man vill på bladen.

Skön vecka!

Annette sa...

Oj, vad dålig jag har varit på att gå på bloggrundor. Och "Poff" så har det bara rasslat till i Marithas "kort inkorg" ;o) Vilka underbara kort du har fått till. Som vanligt makalöst fina! Ett jättegrattis till alla priser du plockar hem. Du förtjänar verkligen dem.
Supergulligt dopkort!
Kramar

Pysselbus sa...

Hur läckert målat var inte detta då???? Du är ju en riktig mästare på detta område.... och de flesta andra också (läs hela kortmakeri-biten).

Så snyggt! Måste in och kolla Stämpelgården...! Men du, jag glömde berätta att (hör och häpna!!!); jag har inte använt en enda Magnolia-stämpel på hela helgen!!!

Kramis igen!
L

Gurkiss sa...

Såå fint :)

Kram Gurkiss

Christina sa...

Wowww a gorgeous card Maritha!! Reallt stunning dear!
Hugs Kristel

Jane sa...

Oh this is adorable! gorgeous colouring! thanks for joining us at Just Magnolia, hugs, Jane xxx