tisdag 1 juni 2010

Askar!


Här kommer en liten ask till......ni kommer nog få se en hel del sånna då dom är vansinnigt roliga att göra!!!!! =0)Jag såg dom hos en jätteduktig tjej vid namn Jojjo,hon gör så mycket fint sååå,hon som alla andra som tillhör Magnolias dt-team,längtar som en tok till nästa tidning kommer!!
Det här är iallafall en av mina askar,blev rätt nöjd när jag fick användning för ett helt block med Tilda-papper(fr Panduro) som jag köpte när jag va HELT färsk(fast jag fortf är en färsking),har inte tyckt dom har passat till nåt,men nu tyckte jag att dom passade jättebra till askarna?! Rosor fick det bli av samma serie papper såklart och bokstäverna har jag stansat ut med min nya CUTTLEBUG!!! (ler fortf när jag tänker på att jag äger en......fniss! det kan bara en pysslare förstå,hur galen man kan bli av allt pyssel)=0)Har även gjort en liten minibyrå där alla bokstäverna får bo,men min dotter har lånat ut kameran så det blir det bild på en annan dag...

Fick ett litet kuvert i brevlådan idag.......JIPPI JIPPI.....det va utstansade blommor från den rara Therese,såååååå himla kul! Tack tack!Nu inser jag dock att det är en sak till jag bara MÅSTE äga....den blomstansen!! =0)

Vill även passa på att tacka för alla rara kommentarer,det är ju bara så himla kul att få!!! SUPER KUL!5 kommentarer:

jenny sa...

Åh fy tusan va FIN ASK!! Jag vill åsså fylla år....;-)
Syns imorrn!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Ursnygg ask!! det ser ut som du även gjort blomman själv?

M sa...

Jag bara ÄLSKAR min fina ask!!!!!! =D Tack snälla!!!!!

Therese sa...

Underbar ask!!!
Du är så välkommen så, det är bara kul att kunna hjälpa till ♥
Kramar

susanne´s smulor sa...

Men vilken fin ask!! Jag har aldrig provat det själv men det ser verkligen roligt ut.
Kram sussa