onsdag 30 juni 2010

Påsar!

Grattispåsar gjorda på beställning!
Dom är så himla roliga att göra dom här påsarna,lätt och snabbt går själva påstillverkningen,sen är det bara att smycka med lämplig dekoration. Ibland kan det ju räcka med lite för att det ska bli fint....och ibland får man ta till lite mer! =0) Man kan ju bli lite snål när man håller på för det är ju bara sååååå himla dyrt med allt material så man storknar ju nästan! Men det är då man blir lite glad att man satsat på lite stansar så blad och en del blommor inte behöver kosta skjortan! =0) Sen ser man ju såklart nya saker HELA TIDEN som man vill ha.......nån som känner igen det??!! =0)
Kram från mej!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det där känner jag inte alls igen ;)
Nä, skämt åsido...Jag har en jättelång lista över allt som jag anser mig "behöva" men det är så mycket och jag trodde listan skulle minska med tiden men den fylls ju hela tiden på..av ngn anledning ;)

De här påsarna älskar jag! Var hittade du mallen till dem? Du kanske kör på fri hand som jag med väskorna? ;)
Otroligt söta och med den där supersnygga handgjorda blomman behövs inget mer :) Alla blir nöjda och glada för beställaren kommer bli överlycklig och du kan hålla priset på en rimlig nivå ;)

Massa kramr!

Therese sa...

Åh så söta påsar!
Och jag förstår inte alls vad du menar???
Vadå vilja ha saker...jag?? Nejdå. *fniss*.
Soliga kramar

Pernilla ~Pillan~ sa...

Håller med om att man alltid vill ha nytt o mer!!det är en riktigt "ha-hobby"... ursöta påsar!! har du ngn mall el tutorial på de? har inte testat ogjort såna men vill gärna...kram Pillan

susanne´s smulor sa...

Så himla snyggt som vanligt! Måste vekligen testa att göra en påse någon regnig dag....
kram sussa