söndag 20 juni 2010

Utmaning!


Här kommer det ett kort som jag utmanade mej själv på helt enkelt......inget Magnolia motiv bestämde jag mej för! Så det fick bli en embossad uggla som jag gjort i kära Cuttlebugen. Tycker ugglan är så himla fin,men jag har haft såååå svårt att få till ett kort av det.
Tycker väl att resultatet blev ganska bra,men det är ju inte så att jag blev toppennöjd,så jag får nog öva på att göra lite kort utan att stödja mej på Magnolias redan perfekta motiv. =0) Det var ju så trist väder igår(idag med) så det va en perfekt dag att utmana sej själv på lite pyssel. Idag ska jag nog försöka scrappa en blid tror jag?! Vi får se hur det artar sej.......


Har distressat ugglan i lite blått för att den ska synas lite bättre,den fick ögon av perfektpearls. Kom ju just på att den lilla texten är från MAGNOLIA....................................
..............................hm,hur blev det då???? Då har jag ju INTE lyckats helt ändå med att inte ha magnolia med på kortet! Pappret med dom små godisarna på är ju oxå MAGNOLIA inser jag ju nu,så även pappret som UGGLAN ÄR EMBOSSAD PÅ....och även den egenhändigt gjorda rosen är av MAGNOLIA PAPPER......aararragghhhh,jaha så blev det med den utmaningen!!!

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Ett alldeles UNDERBART kort!
SÅ fint och annorlunda det gillar jag! Magnolia i all ära, men man ser dessa stämplar överallt.
Så det är roligt att se annat någon gång ;)
Ugglan var verkligen übersöt! Så jag förstår att du ville ha den i dina ägor men som du säger, inte så lätt att få till på ett kort.
Men du har lyckats ypperligt! :D

Trevlig söndag!
Kram Petra

Anonym sa...

Men du, Maritha :) Nu skall du inte vara för hård åt dig själv. Lite Magnolia får ALLTID lov att slinka med ;) Dessutom tycker jag att du har lyckats helt med det du förusatt dig; nämligen ingen Tilda el. Edwin och det kan i alla fall inte jag se ngn? ;) ;)
Ursnyggt är det i alla fall och blomman är ett konstverk. Synd att du inte bor i närheten så jag kan få skolning ;)
Jag här lämnat ngt åt dig i min blogg :)
Kram!

Petra sa...

Hejsan
Hittade till din underbara blogg via Louise.
Vilken inspiration man får här.
Petra