söndag 27 juni 2010

Ryggsäck Snyggsäck!

Hej svejs!
Igår fick det bli en lite annorlunda dag......utan blogginlägg!! Min yngsta dotters kompis ringde och sa att Nichole ramlat av syrrans häst och att jag nog fick komma dit lite snabbt!! PANIK!! Sista vurpan hon gjorde innebar nämligen ett par dygn på intensiven med brutna revben och spräckt mjälte ,så med det i färskt minne så vart det bråttom! Men i bakgrunden hörde jag Nichole ropa....:" säg till mamma att det INTE är nån mjälteskada.....det är bara en bruten arm"!! Pust tänkte jag,Nichole innehar nämligen nån form av Jämtländskt rekord i benbrott,så hon brukar kunna meddela rätt snabbt om nåt känns brutet! Nåja,mamman fick kryssa runt me bil längs gångvägarna för att leta upp den skadade,då henne något chockade kompis angett aningens fel plats men tillslut fann jag på ekipaget och kunde leverera den lilla olycksfågeln till akuten och få det konstaterat att höger överarm mycket riktigt va av! HÄSTF....N,jo hon hade sprungit hem till stallet och tyckte nog mest att hon hade minsann visat vem som bestämde!

Den lilla ryggsäcken är en födelsedagpresent till min pappas fru Anita som fyller år den sista juni. Den var lite pillig att få till men den blev ju som ganska söt. Hon är nämligen GALEN I VÄSKOR,så vad kunde passa bättre än en liten ryggsäck?! =0) Det låg dessutom ett presentkort i väskan så det måste ju nästan kvala in som bästa sortens väska ändå??!!   =0)
Kram från mej!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men fy vad jobbigt det här låter :(... Min dotter är bara tre än så länge men redan väldigt intresserad av hästar..och all aktivitet egentligen. Vilket är bra såklart men hur skulle mitt mammahjärta klara sådana där samtal? ;) Din dotter verkar väldigt redig och duktig som tänkte på dig trots att hon brutit armen. :D Krya på henne!

Den här väskan var väldigt snygg.:) Jag gör ganska många väskor och gillar det starkt men jag har aldrig provat på ngn ryggsäck. Det får väl bli om en vecka när vi kommit hem från Sthlm. ;)
En sådan här fining vill ju även jag ge bort :) Häftigt mönsterpapper och blomman sitter som pricken över i. Din pappas fru kommer bli väldigt glad :)
Kram!

Therese sa...

Ajdå, stackars dottern. Hoppas att armen läker snabbt och bra.
Underbart fin ryggsäck och även kortet i inlägget innan är såååå fint!
Massa kramar