lördag 12 juni 2010

Sugar sweet!

Skönt med ledigt! Vart en seg kväll på travet igår,frös så jag trodde jag skulle bli galen! Hästfisen vart totalt instängd så hon kom 5:a.......nåja,det vart ju en liten slant till ägaren ialaf. =0)

Idag tänkte jag visa hur den lilla byrån till mina bokstäver ser ut!
Bokstäverna är alfabetet till min cuttlebug som heter SUGAR SWEET,det är därför det står så på toppen av byrån,inte bara för att jag gillar sugar sweets alltså.......hi hi
Det fick bli lite fler tändsticksaskar som fick sätta livet till,jag MÅSTE sluta inhandla tändsticksaskar innan jag blir åtalad för nån form av missbruk av tändstickor eller nåt.......hjälp!
Sen klippte jag helt enkelt ut bokstäverna från orginalkartongen och satte dom på framsidan av lådorna,så tog jag håltången och gjorde små hål så det ser ut som att man kan dra ut lådorna där,men jag lämnade baksidan öppen så att det bara är att putta ut lådorna från det hållet,för det är lättare och ska man använda sakerna ofta då får det inte va krångligt för då får man ju bara "spunk"(för att citera Pippi)

Det var så fint väder den där dagen,så jag tog kort på både Tildakortet och byrån samtidigt,kan tycka att det är rätt fint med blider som är tagna ute,även om det inte är själva "utet"(för att prata som man gör på min arbetsplats) som blir motivet. =0)


3 kommentarer:

Marie sa...

Vilken smart förvaring till alfabetet, den blev jättefin. Kul att jag hittade hit när jag surfade runt. kommer gärna på besök igen.

Ha en trevlig helg //Marie

Anonym sa...

mmmmmmm.....Maritha, vilket ögongodis du fått till..Idag lämnar jag din sida fullproppad med inspiration och beundran.
Härliga ideér man hämtar in här.
Kram!! ♥

Therese sa...

Jättefin förvaring! Älskar det alfabetet, det är såå fint!
Kramar