måndag 5 juli 2010

Altrad chokladask!

Hej i sommarvärmen!
Den här chokladasken har legat i mitt skåp sen 1 år tillbaka,såg nämligen en sådan ask på en blogg som va sååå fin att jag va tvungen att köpa en och testa.....men sen kom jag inge längre! =0) Men nu fick den sej en renovering av både färg och papper. Chokladasken är en ORAIA(skumt namn) och det va verkligen en god choklad vill jag minnas så det var ju värt köpet....=0)
Ovansidan av asken fick sej en massa rosa pynt. halvpärlor,pärlfloss,blad,rosor...
Fjärilen är gjord i cuttlebugen,sen har jag målat den med cracklepaint och sprayat den med pearfekt pearl gold och "duttat" på lite rosa pearltouch(panduro)
Runt hela asken har jag stansat med en Martha Stewart stans och satt på ett grönprickigt band
Alla kanter är målade med cracklepaint(en färg som när den torkar krakelerar och ser gammal ut)
Inuti asken har jag inte dekorerat med nåt faktiskt ,för den är gjord för att mina hemmagjorda rosor ska få bo där och då tyckte jag inte det behövdes så mycket annat inuti.....?! Vem vet jag kanske ångrar mej och tar en omgång med insidan oxå...=0)
Kram från ett soligt Östersund!

8 kommentarer:

jenny sa...

galet fin!! Har bakat chocolate chip cookies idag, de skulle passa superfint i en sån burk, om man skulle ge bort nåt fika nångång :-).

Anonym sa...

Hej! Jag snubblade in här av en tillfällighet och är nu helt stum av beundran! Jag har tittat runt på vad du har skapar och du är otroligt duktig. Kram

Therese sa...

Helt ljuvligt fin! Och vad du är duktig på att göra egna rosor! Själv har jag total scrapblock just nu. Jag hoppas det löser sig. Har bett svägerskan att skicka lite foton på vovven som jag kan scrappa så släpper det nog, deras nya valp är ju såååå söt:)
Kram

Mim... sa...

Wow har fanns mycke fint i din blogg!!

Inger sa...

ÅÅHHHH så fint Maritha!

Anonym sa...

Otroligt fin ask, min vän ♥
Jag älskar liksom...ALLT med den ;) Charmsen är underbar där den vilar lite lätt över kanten. F-låt att jag inte varit lika snabb som vanligt med att kommentera men här i Skåne är det också underbart väder så jag och familjen har packat in oss i bilen och åkt till stranden varje dag. :) Jag lever för det här vädret!! ;) Underbart! ♥
Precis som din ask ;)
Massa kramar!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Tack för dina fina kommentarer. så otroligt fin ask! så detaljerad och välarbetad!

Petra sa...

Underbar ask men hemmagjorda rosor?? De ser ju verkligen inte hemmagjorda ut otroligt fina är de iallafall.
Kram Petra