fredag 30 juli 2010

Just Magnolia!

Jaha det här gav ju lite blodad tand...=0) Jag har nu anmält mej till en till tävling! Den här gången skulle det vara efter en "sketch"! Kul som bara den att ha lite direktiv att hålla sej till,fast ändå göra det till sitt eget...
Så här såg sketchen ut!

Så här blev min tolkning!
Under dom små rosorna har jag stansat ut knappar med min MS-stans,dom är så himla söta dom små knapparna. Bladen och rosorna har jag sprayat med guld och pärlvitspray.
Blev som ett litet paket det här kortet med. =0) Den lilla Tildan är egentligen en julstämpel,men jag tycker den funkar som en Grattis-tilda oxå!! har sytt på maskin på det här kortet med.
Kram från mej!

8 kommentarer:

Pysselbus sa...

Underbart!!! Hon är ju galet söt och du har lyckats kalasbra med färgsättningen!!! Lycka till i utmaningen, visst är det roligt? Beroendeframkallande skulle jag vilja säga!!!!! ;-)

Har själv tagit en produktionspaus över helgen då vi har besök, men lite bloggbesök måste jag ju ändå hinna med.... :-)

maria sa...

Oj,oj,oj...här har man varit borta bara en liten sväng och här har det hänt massor. Så många fina,helt underbara kort. Du är så duktig på att färglägga och sammansättningen, helheten på korten har alltid "det". Julkortet är himelskt och jag skulle tro att "pysselproffsen" får sig en riktig match. Lycka till i tävlingen.

Tack för dina fina kommentarer inne hos mig, det värmer.

kram maria

Himmelriket sa...

Oj va snyggt!
Så fina färger...

Ingela (Ninni) sa...

Så fint kort. Ja knapparna var söta, tänk vad det kommer nyheter hela tiden. Man vill ha så mycket, får väl snart råna en bank eller hitta en miljonär någonstans som man kan lura av lite fickpengar. Lycka till i tävlingen förresten.

Kramar

Anonym sa...

Halloj snäckan!!
2 nya kort?! Jaha, här missar man mycket för att man firar sin man en dag :D
Du gör så mycket fint och det bästa av allt är att du lyckas hålla en underbart hög kvalité på dina alster :) Kortet med distressrutan är....helt himmelskt ;) Jag kan inte komma på ngt annat ord :)
Och Magnoliakortet är såååå läckert, coolt med brunt! Så snyggt målat, jag har hästlängder och ta igen på dig där, snäckan ;)

Du är så duktig!!
Kram!!

Mina sa...

beautiful card, I love your Tilda and the colouring is gorgeous...thanks for joining in with the Just Magnolia challenge
Mina xxx

Gabriella sa...

åååå vilka snygga <3<3<3<3

Dena sa...

Ohhhh brown and purple! I have never tried that! It is just gorgeous!!!!!!! Wonderful coloring too!
Thanks for joining Just Magnolia this week!
Hugs, Dena