onsdag 14 juli 2010

JAAA MER KÄRLEK!

JAAA MER KÄRLEK!! =0)
Får jag presentera........trumvirvel........EN LITEN EDWIN I SIN SÖTASTE SKEPNAD NÅNSIN(om ni frågar mej). Idag kom magnolias nya clubkit i brevlådan och LYCKAN är total! Det var 15 nya stämplar och den ena var då sötare än den andra.... Jag kastade mej över ez:n(hur det nu böjs?) och monterade så många jag bara kunde(tyvärr tog ez:n slut så några får allt vänta),sen åkte stämpeldynan fram och den här lilla gynnaren fick börja! Först vart jag som vanligt missnöjd med målningen och tänkte minsann slänga den,men så gjorde jag som Louise sagt.........INTE KASTA! =0) behöll den och lät den torka,så då hade den nog legat till sej för sen tyckte jag att den vart hyfsat ok ändå(inte helt nöjd). Men ni måste ju hålla med om att han ser bra näpen ut där han hänger på ankaret?? =0)
Blommorna är min kära MS-stans som jag avgudar,tycker dom är så himla användbara och fina. Bladen är från en Quickcuts die.
Dom små banderollerna är oxå från clubkitet och bokstäverna har jag köpt på Py Hobby,det är pyttesmå trämonterade bokstäver som visat sej användbara både en och 14 gånger! =0)
Kram från mej!

4 kommentarer:

Anonym sa...

MEEEEEEN VARFÖR KÖPTE JAG INTE KITTET!!!!!!! Jag är dum i huvet :(

Han är helt otroligt söt :) :) Jag dör lite när jag ser honom! Och Maritha, you bad, bad, girl hela j-a kortet är ju wunderful! HELT RÄTT! Kasta inte! Så otroligt underbart. Lämnar dig med hängande läpp...Stupid, stupid, Lojsan....;)

Kram! Och du njut!!

Anonym sa...

Heej åå vilka fina <3<3

Therese sa...

Åhhhhh, här är en till som grämer sig över att jag inte köpte kitet!!!
Underbart kort!
Och vilken UNDERBAR die i inlägget nedan! Så fin så jag smäller av!
Massa kramar ♥

Veronica sa...

Gisses vilken underbar stämpel :)
Och koret är såå snyggt!