tisdag 20 juli 2010

Lilla sjöjungfrun!

Här kommer ett till kort med motiv från nya clubkittet!
Har nog inte svurit så mycke som när jag gjorde det här kortet tror jag......allt gick fel,och jag fick göra om,börja om,fixa till,testa nytt......osv. Men när det väl blev klart så kände jag mej rätt nöjder ändå! =0)
Har gjort kortet med "staffli" vikning......det är så himla kul att göra korten så,dessutom blir dom riktigt fina oxå. Dom små "lortfläckarna" i hörnen är faktiskt en stämpel som jag hade dömt ut som oanvändbar.....men se det fanns en plats för den oxå =0)

Lite sjögräs fick det bli runt bilden...... Dom stora bubblorna är från Fairytale stämplarna (Magnolia),men dom fickpassa in här oxå.
Glitter på hennes stjärtfena och 3d lack på dom små bubblorna.....syns som vanligt dåligt,men jag talar om att det finns där iallafall =0)
har satt mitt signum så när kortet stängs så syns det inte,men när kortet är uppställt så syns det hela tiden. =0)
Många bilder blev det idag med.....hi hi
Kram från mej!

5 kommentarer:

Petra sa...

Vilket kort man blir helt matt, så himla fint, från mitt håll ser det bedårande ut. Lycklig blir mottagaren. Gillar ditt färg val lila är underbart. Denna stämpel kommer snart att bo hos mig med, hoppas på fredag;)Ditt signum är superfint, specialbeställt?
Ha det bra i värmen
Kram Petra

Annette sa...

Så läcker din lilla sjöjungfru blev! Gillade verkligen din färgkombination. "Lortfläckarna" blev riktigt bra i hörnen. Håller med att ibland dömer man ut en del stämplar och deko men tänker man till kan det bli riktigt bra. Och det blev det ju här :o)
Kram på dig.

Anonym sa...

Så snyggt Maritha! :)
Gillar hela idén bakom det här kortet, det är verkligen välarbetat :) :)
Tänk att du och Annette tänkt så lika ;) Men att resultatet ändå blev så här olikt ;) De är jättefina båda två tycker jag :)
Bubblorna är så fina :)

Massa kramar!!

Therese sa...

Supersött kort! Får en massa inspiration här hos dig.
Kram

Pysselbus sa...

Wow!! Så snyggt! Vad många läckra detaljer! Visst är det kul hur man kan känna att något är helt oanvändbart och så visar det sig att det är hur bra som helst?

Höll på att missa ditt kort... Hade ju glömt att lägga dig in min blogg-lista... Har ju lagt mig som följare, men kollar sällan de bloggar jag följer (ja, jag vet att det är dumt, men det är lättare att använda favoritbloggarna på bloggen....) Nu ligger du där i alla fall...

Ha en riktigt bra dag!
Kram
Linda

PS Tack för dina rara ord inne hos mig, jag blir så glad!