torsdag 8 juli 2010

Utmaning!

Fick en rejäl utmaning av Jenny......hennes mamma fyller år och hon ville att jag skulle göra ett kort,beställningen löd som följer : det får inte va för "puttenuttigt",ingen magnoliastämpel(hennes mamma gillar inte dom......va?!! hi hi),hon älskar att läsa böcker(jobbar som läkare) och hon gillar blått!!!!
Jahapp.......det blev till att gnugga géniknölarna rejält(om jag haft några). =0)
Så här blev resultatet och vikningen på kortet fick bli som en bok,rosorna gjorde jag av boksidor.
På rosorna har jag droppat 3d-lack,men det hade inte torkat riktigt när jag tog kortet,fick lite bråttom för min dotter skulle resa bort och ta kameran me sej,men dom blir ju genomskinliga när dom torkat så dom ser ut som små daggdroppar....

Kortet öppnas som en bok och jag har gömt små boksidor bakom som sticker fram.
Kram från mej!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du har lyckats helt otroligt bra! :)
Riktigt sött fast precis som beställaren ville inte alls puttinuttigt. Hm? Hur lyckades du med det ;) Så snyggt! Undrar om jag hade klarat det? Jag sa faktiskt nej till en beställning en arbetskamrat gjorde (hemskt kanske? :o)) men jag hade inte klarat det hon ville ha..Inga blommor, inga fjärilar, ingen spets, inga band, brunt och blått med en bil av ngt slag på framsidan?? Hjälp tänkte jag! ;)
Heja Maritha, du är superduktig! :)
Kram!

Jenny sa...

Det är SÅ perfekt Maritha :-), och fulländas med presenten inuti (ett bokmärke i silver, för er som är nyfikna :-D) från Bea (som det finns en länk till längre ned).
Kram!

Therese sa...

Supersnyggt! Jenny måste ha blivit såå glad!
Kram

NIcco sa...

jag älskar dig vad fina kort du gör