söndag 11 juli 2010

Korthållare!

Det blir inte så mycket pysslat just nu kan jag meddela......på jobbet har vi slagit ihop 3 förskolor på samma ställe så det är ungar ÖVERALLT som man inte känner till,det tar en enorm enegi kan jag tala om ,så krafterna är slut på kvällarna. Sen har vi fått vara hundvakt en del till min dotters nya vovve Nato,och jag kan säga att jag HELLRE skaffar mej en bäbis än en valp iallafall.....suck vilka små jobbiga typer! Tur han är söt! =0)
Idag blir det en bild på min "korthållare",där ställer jag mina färdiga kort så dom inte ska förfaras när dom blir liggande!
Hoppas ni har en solig dag.....det har inte vi! =0(
Kram från mej!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så snyggt! Har aldrig denna kvinnan funderat på men nu känner jag: men en sådan MÅSTE jag ha ;)!! Ja,ja...det får jag grubbla på det här ;) Så snygg färgkombi och precis lagomt dekorerad. :) Så att den inte stjäl uppmärksamheten från dina supersnjasiga kort :) :) Men ändå förhöjer dem ngt ;) Hoppas du hängde med där ;)
Vad tråkigt att du inte slapp jobba under sammanslagningen :( Den är den största orsaken till att jag bett om att få uppehållstjänst ;) Jag AVSKYR dom!

Kram!!

Ingela (Ninni) sa...

Hej Maritha!
Jag har hittat hit via Louise som jag brukar träffa på Stämpelgårdens pysselträffar här i Malmö. Vilka fina alster du gör. Gillar verkligen den här förvaringshållaren. Så praktiskt, det är så lätt att korten blir lite kantstötta när de ligger spridda överallt. Men ooooh... vilka fina rosor du gör, är det ett hemligt recept?
Kram Ingela

Petra sa...

Wow vilken smart idé. Jättefin det måste jag också prova på. Förstår hur du känner vi är också sammanslagna, fem förskolor men vår förskola har flest barn på stället så vi har fullt upp med våra egna men det tar energi med tanke på värmen också.
Ha en bra vecka
Kram Petra

bili sa...

Vad mycket fint den finns i din blogg :) verkligen njutbart. Återkommer mer än gärna.