fredag 16 juli 2010

SEMESTER!!!

ÄNTLIGEN SEMESTER!!!
Idag har jag gjort sista sammanslagningsdagen för iår......JIPPI!! Solen steker och jag har dagen till ära fått brännblåsor på bröstkorgen....usch! Jag kan knappt i ord beskriva hur mina fötter ser ut heller....har gått i sandaler med remmar och mina fötter är nu brun och vit randiga,jag ser inte klok ut!! Suck! Men nu ska jag försöka jobba på brännan å "jämna" ut det lite! =0)
Här kommer ett kort till som jag gjorde igår,den här stämplen är oxå från nya clubkittet,minst lika ljuvlig som lilla edvin nedan. Bestämde mej för att försöka göra ett kort utan blommor,såg en sån utmaning nånstans på en blogg och tänkte att det ska jag prova....hm.....inte lätt! Men det gick ju det med,om än lite ovant.
Söt som socker......


Hoppas ni har det bra i värmen! Tack för alla fina kommentarer,det är himla kul att se att det är nån som läser bloggen!!
Kram från mej!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh! SLUTA NU FRESTAS!! Jag skall rusa till Stämpelgården så fort de kommer in :) :)
Du är bara så himla duktig, skitsnyggt!!!

Kram! Och grattis till din nyvunna semester :)
Låter inte så trevligt med tigerfötter men vad gör lite randighet? När allt kommer omkring är du ju ändå en gryyyym kortmakare : Mjau!

Petra sa...

Åhh så fina kort du gör, stämplarna är så fina.
Har förhands tittat idag och det finns så många jag vill ha. Såg snäckan och tänkte inget för mig tills jag så ditt kort, vilken smart idé och så fint det blev.
Lustigt men jag känner verkligen igen mig själv i din beskrivning ovan. Mina axlar är mer svarta än bruna om man jämför kroppen i övrigt så här ska det också jämnas ut. Fötterna har bott i flipflopp så jag har bara en rand. Men nu ska jag njuta av fem härliga veckor efter att ha jobbat två på sammanslagning.
Ha en underbar semester.
Kram Petra

Ingela (Ninni) sa...

Du har lyckats utmärkt utan blommor, men med en så söt Tilda är det förstås svårt att misslyckas.

Skön helg och semester!

Kram kram

jenny sa...

Åh vad skönt med semester :-)! Nu väntar jag mig mycket pyssel i bloggen!! Å såvill jag se nya bilder på Nato :-D!! Romeo är ju väldigt nyfiken ;-)...
Kram!!

Gittans Pysselsida sa...

Så klart att jag missa beställa clubkitet...hoppas de finns att köpa sen..jättesöta motiv.

Hanna sa...

Åh, så härligt med semester! :o) Haha, känner igen det där med randiga fötter... Mina är också "vackert" mönstrade i vitt och brunt. ;o)

Och WOW!!! Vilket kort! Hittade precis hit via Inga (Gittans Pysselsida) och tro mig, jag kommer tillbaka! :o)
Lägger till mig som följare, så att jag säkert inte missar några av dina fina kort!
Du är otroligt duktig! Underbar färgläggning och du har verkligen öga för färgkombinationer och desing. :o)

Ha en forstatt trevlig sommar, och nut av semestern!
Många kramar från Hanna

Mim... sa...

Tack för rar kommenter och dessa stämplar från Magnolias clubpaket var ju jättefina. Ha en skön SEMESTER jag har bara två veckor kvar just nu.

Lillemor sa...

Så fina kort du gör! tack för gulliga kommentarer i min blogg *blir glad*.
ha en skön semester!
Lillemor