lördag 24 juli 2010

Man måste kyssa många.......

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin Prins......
Så står det på den lilla stämpeln i kortet iallafall!! =0)
Började med det här lilla kortet igårkväll typ vid 23.00 tiden(galet som bara den ....japp),men jag hittade ju en så rolig toutorial på YouTube så jag va ju  BARA tvungen att sätta igång!! =0)
Det är som ett litet "sagotittskåp". SÅÅÅÅ himla kul att göra!
När man drar i sidorna så åker grodan och blomman bort så man ser det som står inuti kortet,fick ta min dotter till hjälp så det skulle synas. Hon stog och plattade håret för nu är det korgstråket(upptrappningen till våran Storsjöyra) som gäller ikväll,men hon fick ta sej tid me sin gamla mor *hi hi*,det gjorde hon så snällt(men så ska jag ju vara "barnvakt" till hennes hund oxå).
Prinsessigt och rosa så det bara sjunger om det!! =0)

Kram från mej!

9 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilket fantastiskt välarbetat kort!

Petra sa...

OMG....detta kort är ju bara så fantastiskt. Vilket jobb, men vilket kort. Förstår att du inte kunde slita dig....Jag är helt mållös, denna mall måste jag bara hitta. Det är så roligt att göra lite annorlunda kort. Nu när man har semester så finns det ju lite tid oxå.
Städar just nu pysselvrån himla roligt. Stämplen vart ju verkligen passande till grodprinsen, var hittar du alla fina stämplar?

Nu har minsann kylan hittat till oss här nere,
nu är det strumporna på;)Ha en fortsatt trevlig lördag.
Kramelikram

Ingela (Ninni) sa...

Den vikningen var ju väldigt kul, förstår att du hade roligt när du gjorde den. Resultatet blev verkligen bra. Grodan är så söt. Texten var ju pricken över iiiiiii.

Ingela

jenny sa...

Å tusan va galet fint!!! :-)

Mim... sa...

Vilket skönt kort och så kul med lite annorlunda utformning. Hur gör jag för att hitta den på YouTupe????

Anonym sa...

Ursnyggt Maritha! :) :) Vilken häftig vikning, den måste jag prova på någongång :)
Hela det här kortet är toppen och verkligen genomtänkt och välutformat :) Snart har jag inga positiva ord kvar att ge dig så jag får börja om från början igen ;)

SNAJDIGT SOM ATTAN :)
Kramar Louise (som återigen önskar det var hennes ;))

Pysselbus sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Vilket underbart kort!!!! Hur häftig idé som helst! Så mycket fina detaljer! Älskar texten... passar perfekt!

Tack för dina gulliga kommentarer hos mig! Tycker det är toppen att jag hittat din blogg också, bra att kunna inspirera varandra.

Ha det bra i regnvädret! Kram
Linda

Pernilla/Trollwing sa...

Men lägg av vilket underbart läckert kort!! Jag bara älskar den där vikningen och alla rörliga detaljer, så himla snyggt. Var det jättesvårt att göra? Grodan är såå fint färglagd och papprena du valt är ljuvliga!!
Massa kramar:)

Malin/Majamelon sa...

Wow, så läckert!!! Jisses så fint!!

ha en fin dag!
Kram
Malin